Dures paraules dels pares de Natalia, la noia de la UAB desapareguda

La jove de 22 anys va ser vista per última vegada el passat 1 de maig

Natalia Sànchez
La Natalia va ser vista per última vegada el passat dijous a París, on residia per un Erasmus | ElMón.cat

El pares de l'estudiant espanyola, Natalia Sánchez Uribe, desapareguda a París la setmana passada, han demanat que el cas de la seva desaparició no es converteixi en un «circ», mentre continuen les investigacions sobre la jove que es troba en parador desconegut.

El seu pare, que s'ha desplaçat a la capital francesa, ha indicat a través d'una trucada a EFE que estan seguint de ben a prop i amb el suport del consolat espanyol els avenços de la cerca, que està en mans de la Policia francesa que col·labora amb la Guàrdia Civil. Les autoritats consulars es van reunir ahir amb la família, a qui estan acompanyant en les seves gestions, segons han confirmat fonts diplomàtiques.

D'altra banda, des de Madrid, la Divisió d'Emergència Consular del Ministeri d'Assumptes Exteriors, UE i Cooperació també està seguint el cas de la jove estudiant de 22 anys amb coordinació amb la Policia espanyola. 

Natalia Sánchez Uribe, desaparecida en París
Natalia durant la seva estada a París | Instagram

 

La UAB es posa a disposició de la família de l'estudiant

Sánchez cursa la carrera d'Economia a la Universitat Autònoma de Bellaterra (UAB), i era a la capital francesa d'Erasmus, concretament a l'Escola d'Economia de la Sorbona, segons ha confirmat la Guàrdia Civil. El cos de seguretat espanyol ha col·laborat en la investigació aportant una mostra d'ADN de la jove a la policia francesa

El centre català s'ha posat a disposició de la família de l'estudiant Natàlia Sánchez, desapareguda a París el passat 1 de maig. La vicerectora de Comunicació, Virgínia Luzón, ha explicat que la universitat va conèixer la notícia a través dels mitjans de comunicació dilluns i que va contactar ràpidament amb la portaveu dels familiars de la jove de 22 anys. «Estem al seu servei per qualsevol aspecte acadèmic en què podem ajudar», ha apuntat Luzón que confia que la noia «aparegui aviat i la situació es resolgui de forma afortunada». 

L'associació SOS Desapareguts demana col·laboració ciutadana per recaptar informació relacionada amb la desaparició de la jove i han posat a disposició dos telèfons: 642 650 775 i 649 952 957. També disposen d'un correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es


Comentaris

envia el comentari