L'exparella de Janet: «És incapaç de deixar els seus fills per res del món»

Els homes amb qui Janet Jumillas ha tingut una relació sentimental serien els principals sospitosos de la seva desaparició

Janet Jumillas, desapareguda a Cornellà
Janet Jumillas va desaparèixer fa dues setmanes i ara ha parlat una de les seves exparelles | Cedida

Continua la investigació per trobar a Janet Jumillas, la dona de 39 anys de Viladecans, al Baix Llobregat, desapareguda el passat 13 de març a Cornellà. Els Mossos d’Esquadra només han arribat a descartar una de les hipòtesis que tenen sobre la taula, la de la seva fugida voluntària, mentre que la seva família sospita d’un amic, els policies investiguen les exparelles de la dona dels quals, Ángel, hauria parlat finalment sobre la seva darrera conversa, segons han informat des del ‘programa de Ana Rosa’ de Telecinco.

L'exparella de Janet només vol que aparegui

En aquest sentit, l’home ha explicat que el dia abans de la seva desaparició va estar parlant amb Janet, però ella només li va respondre amb un «ok», quelcom que el va estranyar, ja que, tot i ser exparella, «havien parlat més d’una vegada i havien tret conversa». En una d’aquestes, Ángel, que és la seva darrera parella, ha afegit que la dona li havia dit «que estava molt bé, que volia viure la vida, que suficient infern havia viscut ja».

Després de tots aquests dies plens d’incertesa, Ángel només vol que Janet aparegui i ha admès que ell també descarta que la dona hagués marxat de casa per voluntat pròpia, ja que «és incapaç de deixar els seus fills per res del món». Cal destacar que la dona és mare de dos fills, una nena i un nen de 6 i 8 anys, de pares diferents i no estava amb cap d’ells, tot i que la policia els manté com a sospitosos de la seva desaparició.

Tot i que el cas encara està sota secret de sumari, la família de Janet ha anat explicant la informació que es coneix fins ara. Segons la seva opinió, creuen que els pares dels menors no tenen cap relació amb la desaparició de la mare, ja que sempre ha mantingut una relació cordial amb el pare de la petita i que mai hi ha hagut cap mena de violència entre la parella. Tot i que un amic sí ha mencionat que la situació amb el pare del nen era una mica tensa respecte a temes de pensió que devia rebre el menor, però tampoc hi havia signes de violència.


Comentaris

envia el comentari