El parricida de Getafe podria haver matat els seus fills per un brot d'esquizofrènia, segons els investigadors

La dona de l'assassí nega que la venjança personal hagi estat el mòbil del crim

Imagen del hombre que mató a sus hijos en Getafe la pasada noche
José Antonio, l'home que va matar els seus dos fills a Getafe, en una imatge d'arxiu | Xarxes socials

Noves i escrupuloses informacions sobre l'home que va matar els seus dos fills a Getafe i posteriorment es va suicidar. La policia judicial, en aquest sentit, creu que José Antonio Gálvez —el pare dels menuts— podria haver patit un «brot esquizofrènic» que hauria acabat provocant el tràgic succés. 

Aquesta és la principal hpòtesi que valora la policia espanyola. Tal com va va avançar CatalunyaDiari.cat, el parricida va optar per llevar la vida als seus fills «perquè no patissin». Així, l'home va ofegar els menuts a la banyera i va acabar calant foc al seu domicili.  

Podria haver assassinat els seus dos fills per un brot esquizofrènic

La dona de l'assassí i mare dels dos fills va descartar, en primera instància, que l'home hagués actuat per venjança. Raquel, de fet, va negar qualsevol acusació i la policia va optar per buscar altres vies per trobar el motiu del doble crim.

I és que la parella es trobava tramitant el seu divorci, tot i que vivien junts i la seva relació era «força bona».

Segons ‘Diario Sur’, però, Raquel hauria estat interrogada per la policia ahir al vespre, 21 de maig. La dona, professora d'idiomes en un centre del municipi madrileny, va al·legar altra vegada que no tenia cap problema amb José Antonio i que la venjança no hauria estat el mòbil del crim.

José Antonio no presentava indicis de problemes mentals 


Tot i el fulminant «brot d'esquizofrènia», la dona va explicar els agents que el seu marit mai havia presentat indicis de patir problemes mentals. Tot el contrari, era un home que, segons la seva parella Raquel, es desvivia pels seus fills.

A hores d'ara, el cas resta pràcticament tancat i no s'han trobat indicis que hagués estat un pla premeditat del pare dels menuts. 


Comentaris

envia el comentari