ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

El parricida de Getafe va ofegar els seus dos fills a la banyera abans de cremar-los

L'home va calar foc a l'habitació dels seus dos fills de 8 i 13 anys

Imagen del hombre que mató a sus hijos en Getafe la pasada noche
Imatge de l'home que va assassinar els seus fills a Getafe. | Facebook

Han sortit a la llum noves informacions sobre l'assassinat d'un pare als seus dos fills la passada nit de dimarts a Getafe. I és que ahir es coneixia aquest tràgic succés en què un home calava foc a l'habitació dels seus dos fills, provocant-los la mort.

No obstant això, el parricida de Getafe, que posteriorment es va suïcidar tirant-se a les vies d'un tren, hauria ofegat a la banyera als seus fills de 13 i 8 anys, abans de provocar l'incendi, tal com ha publicat ‘El Mundo’ després dels resultats de l'autòpsia realitzats als cossos.

Els va ofegar abans de cremar-los

Segons el citat mitjà, l'home va decidir ofegar primer la seva filla de 8 anys, Marina, a la banyera. A continuació, va fer el mateix amb el seu fill de 13 anys, Alejandro, el qual presentava dificultat de mobilitat després de patir una paràlisi cerebral que el mantenia prostrat en una cadira de rodes.  

Aquests són les primeres dades que s'han revelat sobre l'autòpsia realitzada als cadàvers dels menors, encara que una vegada acabada es coneixerà amb exactitud quin va ser la causa real de les morts.

La carta d'acomiadament del pare

Tanmateix, cal destacar que abans de matar els seus fills, el pare, José Alberto G., va deixar una nota on deia: «No vull que pateixin». Després els va matar ofegant-los i els va tombar en els seus respectius llits abans de cremar-los. 

Una nota que corrobora la hipòtesi de la Policia Nacional, la qual sospitava que l'home de 46 anys va matar als seus dos fills abans d'acabar amb la seva pròpia vida, llançant-se a les vies del tren al pas d'un comboi. Els pares dels menors estaven en tràmits de separació, encara que tots dos seguien residint al mateix habitatge familiar amb els seus fills. 

Aquest succés ha deixat consternats els veïns de la família, que consideren que es tracta d'un fet «incomprensible». Segons ha explicat un testimoni al mitjà ‘El Español’: «El pare cuidava sempre del seu fill, era el seu ull dret i sempre se'ls veia junts».


Comentaris

envia el comentari