rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

El parricida de Getafe podria haver sedat els seus dos fills abans d'ofegar-los

José Antonio va patir un brot d'esquizofrènia
Imatge d'arxiu de l'home que va matar els seus dos fills a Getafe. | Facebook

 

Els investigadors creuen que el parricida de Getafe, a la Comunitat de Madrid, podria haver sedat els seus dos fills de 8 i 13 anys abans d'ofegar-los a la banyera.

 

I és que l'autòpsia dels cossos dels menors assassinats revela que hi havia pastilles als seus estómacs, el que podria suposar que va ser el mateix pare qui els hi hagués subministrat. Pel que fa a les pastilles localitzades als estómacs dels menors, els investigadors ja les estan investigant i el seu contingut es coneixerà en breus.  

 

Tanmateix, els agents han descartat la hipòtesi d'una possible venjança per part de la seva dona, ja que la parella no es trobava en tràmits de separació i tenien una bona convivència. 

El parricida va deixar una nota abans de matar els seus fills 

De fet, i segons fonts policials, tot apunta que José Antonio va patir un brot d'esquizofrènia que va portar-lo a matar els seus dos fills, ja que l'home mai havia presentat cap problema mental i es desvivia pels seus fills. 

 

Cal recordar que el pare dels menors es va llançar a les vies del tren, després de matar els seus dos fills, i els agents van trobar una nota en una de les seves butxaques que deia: «He sigut jo. He matat els meus fills. No vull que pateixin». 

 

Fonts pròximes a la família asseguren que José Alberto es va veure superat per les circumstàncies, després que el seu fill gran patís una paràlisi cerebral. No obstant això, Raquel, la mare dels menors assassinats, va contradir rotundament aquestes paraules dient que «com no se li hagi anat el cap, el meu marit no tenia motius aparents per matar-los».

 

Així doncs, els investigadors encara treballen per resoldre quin va ser el motiu que podria haver portat José Alberto a cometre tal atrocitat als seus dos fills.