ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Un participant de 'Got Talent España' pateix un fort accident durant la seva actuació

L'acròbata va relliscar i va perdre el coneixement

Momentos después de la fuerte caída de un participante de 'Got Talent'
Moments després de la forta caiguda d'un participant de 'Got Talent' | Telecinco

Els concursants de 'Got Talent España' no ens deixen de sorprendre, però aquesta vegada no ha estat una alegria el que ens van fer sentir. Un dels participants de la quarta semifinal del concurs de talents de Telecinco, celebrada aquest dimecres 21 de març, va preocupar tothom en patir una forta caiguda durant la seva actuació.

Va perdre el coneixement

Un dels components d'un grup que feia acrobàcies va patir una forta caiguda en un dels salts que realitza durant el número. Això va succeir als assajos previs al directe. El jove estava saltant en un llit elàstic per acabar fent un gran salt o pirueta, però mentre saltava va relliscar-se i va caure a terra. Va ser un cop molt fort que li va fer perdre el coneixement.


Els sanitaris i els seus companys van intentar reanimar-lo, però quan van aconseguir que recuperés la consciència encara es van alarmar més perquè no va ser capaç de respondre a les preguntes bàsiques que li va fer una persona de l'equip mèdic.

L'actuació final va sortir bé

El concursant va poder recuperar-se i fer l'actuació junt amb els seus companys davant del jurat. Tothom estava expectant, esperant veure el gran salt que li havia provocat la pèrdua del coneixement i que segurament va generar una gran tensió al plató, tant pel que ho veien des de la televisió com pels que estaven allà presents, així com per Jorge Javier Vázquez, Eva Hache, Edurne i Risto Mejide.

Tots estaven esperant veure com era aquell salt i temien que pogués tornar a succeir el mateix. El concursant ja havia assegurat que aquestes coses poden passar: «Quan depenem d'una cosa que no és el nostre cos o el terra, és el que passa». Tanmateix, l'actuació final els va sortir tal com esperaven.


Comentaris

envia el comentari