YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

«Si va passar alguna cosa, és que estava preparat», la revelació d'un dels amics de Caroline del Valle sobre la seva desaparició

La jove va desaparèixer el 14 de març de 2015 mentre estava amb uns amics de festa per Sabadell

Caroline del Valle, en una imatge d'arxiu
Caroline del Valle, en una imatge d'arxiu | Facebook

Tres anys d’esperes i de preguntes sense resposta. Aquest és el llegat que va deixar la jove Caroline del Valle, quan va desaparèixer el 14 de març de 2015 mentre estava amb uns amics de festa per Sabadell.

La consternació més absoluta es va apoderar dels pares i dels Mossos, que a dia d’avui encara no saben què va poder passar amb la noia de 14 anys. La versió dels seus amics, de fet, és l’única base informativa que ha transcendit, tot i que aquests expliquen que estan «en blanc» perquè «li vam perdre la vista en un tancar i obrir d'ulls»

«Va arribar un Audi de color vermell i van baixar tres nois grans»

És la reveladora declaració d’un dels coneguts de Caroline del Valle. Amine Ibelkacer, en declaracions a TVE, ha explicat fil per randa com va anar el succés: «Caroline era la primera vegada que venia amb nosaltres, la coneixia del barri. Era una noia tranquil·la, de bona família; ens vam fer amics i vam anar de festa a Sabadell».

En aquest moment del relat se suma una segona veu, Ivan. M:  «Vam anar al pàrquing  de la discoteca i aleshores va arribar un Audi de color vermell. Van baixar tres nois que no havíem vist mai i van obrir el maleter, van treure beguda i van posar música».

«A mi em semblava estrany perquè no els havíem vist mai. Eren nois grans, que mai havien estat amb nosaltres... què volien, perquè seguien allà amb nosaltres?», relata el mateix Ivan.  

 

«Si va passar alguna cosa, és que estava preparat....»

Amine, un noi que assegura que no era un amic de tota la vida de Caroline, prossegueix amb el seu discurs: «Estàvem bevent, el típic d’una festa. Aleshores van baixar els homes del cotxe: eren un marroquí, un noi amb xandall i ben pentinat i un altre que no me’n recordo, però era espanyol».

Explica, a més, que aquests «van molestar les noies» i el seu grup d’amics s’hi van encarar seguidament. «Amb la primera baralla van arribar els Mossos i ens van donar l’alto. Tothom va marxar corrent perquè hi havia gent que s’havia escapat de centres i estaven buscats per la policia».

Caroline del Valle, en una imatge anterior a la seva desaparició
Caroline del Valle, en una imatge anterior a la seva desaparició | Facebook

 

En aquest punt, Amine i Ivan es queden «en blanc». «No vaig tenir temps a veure on va anar la Caroline... Quan hi penso em col·lapso, estava allà i va desaparèixer. És surrealista i em fa pensar que si va passar alguna cosa és que estava preparat....», explica Amine mentre el seu company Ivan indica que va ser «un moment, un obrir i tancar d’ulls».

 

La versió policial, molt similar a la dels nois

Era, segons la seva mare, una nena «molt poruga». Tot i això, aquesta va conèixer unes amigues noves i  la seva vida va canviar ostensiblement. Gent nova, roba nova i nous espais de lleure. De fet, va ser un d’aquests espais el que va incitar a Caroline a sortir de casa la nit de la seva desaparició.

Animada per les seves amigues, Caroline va avisar a Isabel —la seva mare— que sortiria de festa i que dormiria a casa de la seva amiga Sílvia.

L’amiga i ella van anar fins a Sabadell i allí van gravar una sèrie de vídeos on apareixien ballant dins de la discoteca Bora-Bora. Segons ‘El Periódico’, a la sortida, la presència dels Mossos d'Esquadra va propiciar una desbandada del grup de la jove, entre els quals hi havia menors amb antecedents policials.

En aquest context, un dels joves —Justin— va assegurar durant les declaracions davant els Mossos que havia vist Caroline corrent davant d’un dels agents. La darrera vegada que algú hauria vist la noia.


Comentaris

envia el comentari