Un passatger francès mor d'un infart cardíac durant les protestes a l'aeroport del Prat

Aena, el SEM i l'ambaixada francesa han declarat que la mort no va tenir res a veure amb el bloqueig de les instal·lacions
L'home morir poc després a l'hospital | Cedida

 

Un passatger francès, de 65 anys, va morir el passat dilluns en patir un atac cardíac durant les protestes a l'aeroport del Prat. Segons informa el 'Diari de Tarragona', l'home va caminar uns 4 quilòmetres per arribar a les instal·lacions, sobreesforç que va facilitar l'infart. El mitjà esmentat declara, paral·lelament, a partir de diverses fonts consultades, que l'home tenia problemes de cor. 

 

El trasllat va efectuar-se massa tard

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar-se amb una ambulància i diversos efectius per atendre'l però, en veure que el tall de la via impossibilitava el trasllat a l'hospital de la víctima, es va haver d'activar un helicòpter medicalitzat. Malgrat això, fonts oficials diuen ara que realment es va activar la dotació aèria per motius de rapidesa i urgència en el trasllat. L'home va ser portat a l'Hospital Bellvitge, on, malauradament, va morir poc després. 

 

Aena, el SEM i l'ambaixada francesa desvinculen la mort amb la protesta

Aena, l'empresa pública estatal que opera l'aeroport del Prat, el SEM i l'ambaixada francesa han assenyalat que la mort del turista no va estar relacionada amb el bloqueig de la instal·lació per part dels manifestants independentistes. Segons l'organisme francès, l'home va patir l'infart mentre obtenia la targeta d'embarcament a la T-2. 

 

També et pot interessar...