IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

Una passatgera és detinguda després d'intentar colar set quilograms de cocaïna a l'Aeroport del Prat

La dona provenia del Perú i va amagar la droga en abrics i bosses de mà

Els paquets de droga que han estat interceptats
Els paquets de droga que han estat interceptats | Guàrdia Civil

El Servei Fiscal de la Guàrdia Civil de l'Aeroport del Prat, situat a Barcelona, junt amb efectius de l'Agència Tributària, van detenir una passatgera, el passat dissabte 13 de gener. La dona va intentar passar desapercebuda, però els controls de seguretat van actuar amb efectivitat i van poder localitzar les substàncies estupefaents que portava amagades entre el seu equipatge.

La dona havia agafat un avió a Lima, Perú, amb destí Barcelona que tenia assignat aterrar a la T-1 de l'aeroport. La peruana va aconseguir agafar l'avió, però un cop va arribar aquí les coses no li van anar tan bé. La passatgera pretenia entrar a Catalunya cometent un delicte contra la salut pública i el tràfic de drogues.

Els agents la van interceptar i van descobrir que viatjava amb gairebé set quilograms de cocaïna amagats per tot l'equipatge. La dona transportava la droga embolicada en paquets, els quals els tenia amagats en uns abrics i bosses de mà que tenien doble fons.

De fet, la maleta contenia diversos abrics i, segurament, hauria aprofitat tot això per passar desapercebuda, actuar amb discreció i aconseguir superar els controls de seguretat.

La bossa de mà amb doble fons que contenia cocaïna
La bossa de mà amb doble fons que contenia cocaïna | Guàrdia Civil

 

La jaqueta que contenia substàncies estupefaents al doble fons
La jaqueta que contenia substàncies estupefaents al doble fons | Guàrdia Civil

Tanmateix, la jugada no li va sortir bé perquè la van parar i van obrir el seu equipatge en detectar que alguna cosa passava. A més, van utilitzar reactius per analitzar els estupefaents, els quals es trobaven repartits en diverses parts del seu equipatge. Hi havia paquets en un abric blau i gris i a una bossa de mà marró.

En fer el recompte total dels paquetets va resultar que contenien fins a 6,995 quilograms de cocaïna. Així doncs, la passatgera no va aconseguir sortir-se amb la seva i va ser detinguda pels agents policials. Tant la seva detenció com les diligències obertes han quedat en mans del Jutjat d'Instrucció número 1 del Prat de Llobregat.


Comentaris

envia el comentari