Patacada de la Guàrdia Civil en la recerca d'Anna i Olivia, desaparegudes a Tenerife

La investigació està sent molt complicada per les poques pistes que hi ha sobre el destí de les nenes, però es creu que Tomás podria haver assassinat a les seves filles

Han passat més de 20 dies des que Tomás Gimeno va decidir fugir amb les seves dues filles, Anna i Olivia, però la Guàrdia Civil no ha cessat la recerca i segueix treballant per intentar trobar les dues nenes d'1 i 6 anys. No obstant això, els agents s'han fixat en un detall que podria posar en perill la investigació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sense proves concloents

Segons els agents, Tomás Gimeno va estar al seu domicili de Tenerife amb les seves filles abans de la desaparició, raó per la qual la casa s'ha convertit en una de les principals localitzacions per dur a terme la investigació. No obstant això, no han aconseguit trobar res rellevant i la Guàrdia Civil ha finalitzat sense proves concloents el rastreig amb els seus gossos. 

Tanmateix, els gossos han tractat de trobar restes biològiques com sang, pell o saliva de les dues menors. La casa de Tomás Gimeno s'ha examinat en cinc ocasions per diferents unitats de la Guàrdia Civil, però no s'ha aconseguit trobar res rellevant per al cas.

Nous registres

Malgrat no haver trobat cap pista que pugui ajudar en la recerca de les nenes, la Guàrdia Civil no cessarà la seva feina. Els dos gossos que han treballat en la recerca de restes biològiques a l'interior de l'habitatge de Tomás i en la seva finca, també inspeccionaran el seu cotxe i l'embarcació en la qual va ser vist per última vegada.

Les últimes imatges que hi ha del pare d'Anna i Olivia són les que van gravar les càmeres del port de Tenerife, però apareix ell sol. Per tant, el rastreig de l'habitatge és clau en la investigació perquè aquest és, suposadament, l'últim lloc on Tomás va estar amb les seves filles una hora i mitja abans de pujar al seu vaixell i carregar diverses bosses de lona i estris.

Diverses línies d'investigació

El pare de les nenes va realitzar diverses incursions al mar la nit del 27 d'abril. Així doncs, la Guàrdia Civil el va sancionar per infringir el toc de queda que en aquell moment estava fixat a les 23:00 hores, però els agents no van observar res sospitós en la inspecció de la llanxa.

Tomás Gimeno i les nenes van desaparèixer el passat 27 d'abril, però no va ser fins al matí del 28 quan Beatriz Zimmerman, la mare de les petites, el va denunciar.

La dona va dirigir-se a la Guàrdia Civil després de descobrir que el seu exmarit estava il·localitzable i que no havia complert amb l'hora acordada per tornar-li a les seves filles. A més, la nit anterior va rebre una amenaça en què assegurava que no les tornaria a veure.

L'embarcació del pare de les nenes va ser trobada hores més tard, buida i a la deriva, davant el Puertito de Güímar i als voltants es va trobar una cadira de retenció infantil d'una de les dues menors. Encara que són molt poques les pistes que s'han trobat, la Guàrdia Civil segueix treballant en la recerca d'Anna i Olivia.

Són moltes les hipòtesis que hi ha sobre el cas. Fins fa uns dies es creia en el segrest, però durant les últimes hores s'ha considerat que Tomás podria haver posat fi a la vida de les nenes. 


Comentaris

envia el comentari