ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Enxampen un patinet elèctric circulant a 80 km/h per Barcelona

Un taxista va gravar la parella mentre circulava amb patinet per l'avinguda Diagonal

Imatge de la parella circulant amb panitent elèctric a gran velocitat per la Diagonal de Barcelona
Imatge de la parella circulant amb patinet elèctric a gran velocitat per la Diagonal de Barcelona | Twitter (@arrierossomosgu)

L’escassa regulació viària pels patinets elèctrics s’ha convertit en un problema real a Barcelona. Després que fa tres setmanes una dona perdés la vida en xocar amb un camió mentre circulava per Sabadell amb un patinet elèctric, són molts els qui demanen una regulació expressa per aquest tipus de vehicle.

En aquesta línia, ara un vídeo ha cridat l’atenció de tothom a les xarxes. En aquest, difós a Twitter, s’hi pot veure com dos joves circulen en plena Diagonal de Barcelona amb un patinet elèctric. Més enllà de circular per una zona que no és la seva —la Diagonal compta amb un tram específic per patinets i bicicletes—, el que més sobta és que els joves circulen a 80 km/h. «Les ordenances i les eines que ens ofereixen a Guàrdia Urbana són de traca», comenta el mateix tuitràire a les xarxes. 

 

Mor una dona que circulava amb patinet elèctric Sabadell

Una veïna de la localitat del Vallès Occidental va morir el dimarts, 24 d’octubre, a l’hospital després d’ingressar-hi en estat greu en haver estat atropellada per un camió a l’interior de la ciutat. Els fets van tenir lloc el passat dimarts, 9 d’octubre, quan la víctima circulava amb patinet elèctric i un camió va sortir al seu pas per atropellar-la.

Tot seguit, la dona, de 39 anys, va ingressar d’urgència a l’hospital Parc Taulí i en estat greu. La dona va passar un total de 15 dies ingressada a l'Hospital Parc Taulí del Vallès però, finalment, va acabar morint al centre hospitalari en no poder recuperar-se de les ferides a conseqüència del xoc amb el camió.         


Comentaris

envia el comentari