rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un accident de trànsit deixa 2 ferits greus a la T-11 al Baix Camp

Patricia, la jove «adoctrinada» per una secta satànica al Perú

La família de la jove valenciana espera el retrobament després de superar les proves mèdiques i psicològiques
Les dades de Patricia quan va desaparèixer| Cedida

 

El cas de la jove valenciana que va ser segrestada al Perú per una secta satànica sembla que arriba al seu final. L'última hora del cas, però, passa pel desitjat retrobament amb la seva família, un any i mig després de la seva desaparició. El pare de Patricia Aguilar, la jove d'Elx de 19 anys localitzada a la selva, confia a poder retrobar-se amb la seva filla un cop finalitzin les proves mèdiques i psicològiques que li practiquen, aquests dies, a la jove i al seu bebè de només un mes. 

 

El pare de la noia, Alberto Aguilar, continua al Perú i manté un contacte constant amb el consolat espanyol, al qual sol·licitarà ajuda per al trasllat a Espanya. Quelcom que només passarà quan la policia doni per acabades les pràctiques que li estan duent a terme a la jove i el seu menut. 

 

Infern a la selva i mare d'un bebè 

Patricia Aguilar va ser localitzada el passat dimecres, sola i cuidant a diversos menors —entre els quals hi havia el seu bebè d'un mes— en un espai catalogat com a «perillós» de la selva. La jove, en aquest context, va ser salvada després d'un operatiu policial que va acabar amb la detenció del seu presumpte captor i líder de la secta, Félix Steven Manrique, conegut com 'El Príncep Gurdjieff', i l'alliberament d'altres dues dones i quatre menors.

 

«L'han manipulat perquè relacioni la família amb el dimoni»

El pròxim dijous, 12 de juliol, conclou el termini perquè el jutge determini si Manrique entra definitivament a la presó, tal com sol·licita la família. Tot i això, si el jutge fa cas omís a la demanda de la defensa, la família ja ha relatat que demanarà una ordre d'allunyament de les víctimes.

 

Segons les investigacions, les persones captades per aquest individu es dedicaven íntegrament a la producció manual de cafè per a la seva posterior venda i benefici. .

 

La jove Patricia, en aquest sentit, es troba actualment amb el seu bebè en un alberg d'acolliment i tots dos estan rebent assistència mèdica i tractament psicològic. El pare de la jove, però, relata que té por que la seva filla es desentengui d'ells: «L'han manipulat perquè relacioni la família amb el dimoni, per a apartar-la del món». 

 

Imatge de Patricia Aguilar amb el seu bebè en braços | CatalunyaDiari.cat

 

 

Entrevistes com aquesta, per part d'una televisió sud-americana, mostren com, fa un temps, la convicció de la jove en el sí de la secta era total i absoluta:

 

La complicada situació del bebè

Patricia està en situació il·legal al Perú, tot i que el seu bebè té nacionalitat peruana. És per això, doncs, que la situació a partir d'ara es complica d'allò més i caldrà esperar a la determinació de la justícia peruana