ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Patricia Aguilar, l'espanyola de 18 anys captada per la secta Gnosi, serveix sexualment al líder

El suposat gurú demana sexe a les joves que capta, a canvi de protegir-les espiritualment

Patricia Aguilar va desaparèixer el 8 de gener de 2017 i la seva família no ha tornat a saber res des d'aquell moment. La jove de 18 anys va entrar a formar part de la secta Gnosi, un corrent sorgit a partir de diverses religions i filosofies, i que ha inspirat la fundació de diverses sectes amb el mateix nom. Tal com relata Antena 3, el passat 18 de març, la noia va ser vista a l'aeroport de Santiago de Xile, després d'haver estat a Mèxic. El comandant de l'avió, en el qual viatjava l'adolescent, va veure alguna cosa estranya, i va decidir alertar la Interpol: «La noia era molt jove, i semblava anar dopada, balbotejava. L'home que l'acompanyava no la deixava sola, anava amb ella al bany, i quasi no li permetia parlar», va assegurar.

L'home en qüestió és el líder de la secta, Felix Steven Manrique, un peruà de 34 anys conegut com un dels set reis de la creació del grup sectari Gnosi a Llatinoamèrica. Aquest suposat gurú té diversos comptes de Facebook, amb diferents identitats, a través de les quals contacta amb joves que volen canviar la seva vida: «Si alguna noia desitja mudar-se de la meva casa i país, escriviu-me. Sistema company de pis, però que 'follant'», era el missatge que apareixia al seu perfil. A més, els comptes estan plens de símbols religiosos, i vídeos que vaticinen la fi del món.


Felix compta amb un pis a Lima, que comparteix amb altres vuit joves, la missió de les quals és repoblar el món després de l'apocalipsi. Antena 3 ha accedit al testimoni d'una noia que va formar part de Gnosi, i ha acceptat parlar sobre com era la convivència: «Érem les seves esposes, havíem de tenir sexe amb ell, eliminar l'ego. Les normes eren no sortir de nit, no tenir amics molt propers, cuidar la nostra forma de vestir i, a canvi, ell ens protegia espiritualment». Des de la seva arribada, Patricia es va convertir en «l'exemple de bona esposa», tot i ser europea. «Era totalment submisa a ell», va explicar la jove. La família de Patricia segueix sense tenir notícies d'ella, i estan preocupats perquè, en fer-se públic el nom del líder de la secta, sigui encara més difícil posar-se en contacte.


Comentaris

envia el comentari