Patricia Gaztañaga, reapareix públicament després de dos anys sense estar davant de les càmeres

La presentadora ha passat per diferents cadenes de televisió fins a principis de l'any 2015

Patricia Gaztañaga és una presentadora espanyola de televisió que va començar la seva carrera a la cadena de ràdio 'Los 40 Principales' amb 17 anys. Després de col·laborar en diversos programes de la ETB (televisió basca), va aconseguir fer-se coneguda amb el programa d'Antena 3 'El diario de Patricia', on cada dia el programa convidava a una sèrie de persones anònimes que aportaven el seu testimoni personal sobre un tema concret de les seves vides plantejat prèviament per l'espai. A principis del 2015 no vam tornar a veure la Patricia davant de les càmeres, fins fa poc, que col·labora amb un projecte que denuncia l'abandonament dels gossos de la raça 'setter'.

Segons ha informat 'Señoras Qué', després d'abandonar 'El diario de Patricia', Patricia Gaztañaga va passar per diferents cadenes: El 2009 va presentar 'Bodas Cruzadas' en Cuatro; l'any 2010 va tornar a Antena 3 per a presentar 'El marco'; va tornar a ETB i va conduir dos programes 'Voy a mil' i 'Ongi etorri'. La seva última aparició televisiva va ser a principis de 2015, quan es va fer càrrec de 'Cuestión de tiempo' en TVE, però com que compartia horari amb 'Sálvame' va haver de ser cancel·lat perquè no tenia suficient audiència.

Després de tantes cadenes i programes, la presentadora no va aconseguir res en la graella televisiva i actualment està pràcticament desapareguda de la vida pública, fins fa poc que va tornar amb una campanya que denuncia l'abandonament dels gossos de la raça 'setter' després de la temporada de caça. A la campanya, participen rostres coneguts com el futbolista de l'Athletic Club de Bilbao Óscar de Marcos o el músic Kepa Junkera.

 

Donosti,surf & glamour !

Una publicación compartida de Patricia Gaztañaga (@patriciagaztanaga) el

Aquí teniu la campanya de denúncia d'abandonament de setters que ha fet la presentadora:


Comentaris

envia el comentari