Patricia, la mare d'en Gabriel: «Cada matí li faig la bossa amb la seva roba nova per si acaba apareixent»

La família veu els darrers fets amb cert optimisme després que Zoido confirmés que la samarreta trobada conserva restes d'ADN del menut

Imagen de la madre de Gabriel hablando de la desaparición de su hijo
La mare d'en Gabriel, en una imatge d'arxiu | La Sexta

Consternació a Níjar per la desaparició del menut Gabriel. Els pares del menut, Patricia Ramírez i Ángel Cruz, han parlat als micròfons de ‘El Programa d'Ana Rosa’ i han confirmat —tot i la seva desesperació— que veuen amb cert optimisme que el ministre Zoido confirmés que la samarreta trobada en una depuradora presentava diverses restes d'ADN d'en Gabriel.

El pare del menut, Ángel Cruz, va dur a terme la troballa mentre inspeccionava alguns dels racons de la localitat andalusa de Níjar, a la recerca d'algun indici que els pogués portar a en Gabriel.

Aquest 'optimisme', de fet, ha ocasionat que la mare hagi relatat avui: «M'aixeco cada matí amb força, miro al cel i somric. Toco la bufanda que porto del meu fill... I, a més, li preparo la bossa amb la seva roba nova per si acaba apareixent».

Agraeix la tasca dels mitjans

«Si vostès no fossin aquí, sabem que la investigació moriria i no trobaríem al nostre petit», ha argumentat la mare mentre afegia: «Estem traient forces d'on no n'hi ha i no pararem fins que aparegui en Gabriel. Ens dóna molta força que seguiu amb nosaltres i que el ministre hagi dit que segueixen donant-nos suport».

En aquest context, doncs, Patricia ha explicat que cada vegada veuen «més a prop en Gabriel» i que «estem disposats a fer el que faci falta. Té una vida tan llarga i bonica per viure... M'agradaria que el coneguéssiu tots, perquè ningú pot prendre aquest nen. És un àngel».

Fent referència a la bufanda que llueix —que era del menut Gabriel— aquesta ha explicat: «Sap que jo estic amb ell i que tornarem a pescar, a fer rutes i que en Gabriel seguirà sent feliç i somrient».

Ángel, el padre de Gabriel, respondiendo a los medios de comunicación
Ángel, el pare d'en Gabriel, davant els mitjans  | Cedida

 

La samarreta trobada, prova 'A' del cas

«Jo m'atabalo molt a casa i prefereixo seguir buscant en Gabriel», ha dit el pare, sobre la troballa de la samarreta del menut, mentre ha assegurat que «vaig sortir per una zona per on trèiem els gossos». En aquest espai, doncs, Ángel explica que va trobar la peça de roba amagada entre unes canyes. Immediatament vaig trucar a la guàrdia civil i me'n vaig anar d'allà».


 


Comentaris

envia el comentari