YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La mare de Gabriel Cruz agraeix que s'hagi posat fi al «sensacionalisme» creat arran de la mort del seu fill

Patricia Ramírez es mostra molt agraïda per les mostres de suport rebudes el Dia de la Mare

Patrícia Ramírez i el seu marit, el dia del funeral del petit
Patricia Ramírez i Ángel Cruz, pares de Gabriel Cruz. | CatalunyaDiari.cat

La mare de Gabriel Cruz, Patricia Ramírez, va viure ahir, diumenge 6 d'abril, el primer Dia de la Mare sense ser felicitada pel seu fill, després que el passat 27 de febrer fos assassinat en mans de la parella del seu pare. 

Així doncs, i en un dia tan especial per a totes les mares, Patricia va voler publicar un comunicat, el qual ha acabat rebent immensitat de missatges, on donen suport a Patricia, ja que cal recordar que la mort del petit Gabriel va commoure milers de persones. Així doncs, la mare de Gabriel ha gravat unes imatges on agraeix l'estima rebuda. 

«Cada gira-sol, cada 'peixet', cada missatge o frase d'alè, són meravellosos missatges que m'agradaria tenir el temps suficient per poder respondre com mereixen», reconeixent que «la felicitat que sento amb cada missatge» representa una ajuda incalculable per a la família. 

La carta de Patricia Ramírez el Dia de la Mare

D'aquesta manera, la mare del petit Gabriel va voler agrair «el suport rebut, especialment el Dia de la Mare», ja que representa la traducció de l'«amor que tots portem dins», el qual va considerar que s'ha d'«obrir pas en mig de la desolació, la ràbia i la frustració». 

Per això, Patricia va celebrar «el respectuós silenci» que ha aparegut en les últimes jornades, el qual ha permès eliminar el «sensacionalisme» difós anteriorment. I és que, segons Patricia, aquesta tendència ha de mantenir-se «a un costat, junt amb la ràbia i ira». 

Patricia també va expressar el que va arribar a patir a causa de «l'horrible i terriblement dolorós que és assabentar-se per televisió que al nostre petit li han fet vudú o que el volien enverinar». Així doncs, Patricia va lamentar que la difusió del cas va provocar que aparegués més informació de la qual hauria desitjat.

«Em turmenta la imatge del meu fill Gabriel», continuava la carta de la mare del petit Gabril, que també lamentava que «el secret de sumari no té l'opció de preguntar si això és veritat». En aquest sentit, es va mostrar preocupada per les afirmacions que puguin arribar a difondre's en un futur.

Imagen de archivo de Gabriel Cruz
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz. | Xarxes Socials

 

 

Patricia Ramírez agraeix el suport rebut

Finalment, Patricia va demanar a la ciutadania mantenir aquest respecte demostrat durant les últimes setmanes cap a la memòria del seu fill i continuar combatent en silenci per a mantenir el record alegre i «el somriure etern» que Gabriel va contagiar a milers de persones durant el passat mes de febrer. 

En aquest sentit, Patricia va acomiadar-se de tothom que es va preocupar per ella enviant-li «una abraçada plena de gratitud, en el meu nom, en el d'Ángel i el de tota la família. Des de l'esperança que puguem comptar amb el vostre suport novament. Donant-vos les gràcies per endavant. Una abraçada enorme».


Comentaris

envia el comentari