rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Patricia Ramírez, la mare de Gabriel, compra papallones per superar la mort del seu fill

Patricia continua lluitant un mes després de la pèrdua del seu fill Gabriel Cruz
Patricia Ramírez continua lluitant per superar la mort de Gabriel.  | CatalunyaDiari.cat
 

Un mes després de l'assassinat del petit Gabriel Cruz, la seva mare, Patricia Ramírez, reconeix estar treballant per superar el moment més dur de la seva vida, i tot i que «a vegades es fa suportable», encara queda molt per continuar lluitant. 

 

Gràcies al suport constant del seu amic i psicòleg Paco, Patricia explica que ha convertit els matins en el «seu moment» del dia, tal com ha explicat al programa de Telecinco 'El programa de Ana Rosa': «Baixo al mar i em sento. El veig allà. Cada dia ho vaig fent una vegada més». 

 

Pel que fa al seu fill Gabriel, Patricia el recorda com un nen «especial», al que volia «criar-lo de la millor manera possible». «Vam fer una feina enorme», assegura la mare del petit assassinat, visiblement molt afectada per la recent pèrdua del seu fill de 8 anys

Papallones per superar la mort de Gabriel Cruz

Patricia Ramírez va fer-li un homenatge al seu fill Gabriel. | Cedida

 

En aquest context, Patricia confessa que ha decidit comprar «una bossa de papallones» per continuar lluitant i superant la pèrdua de Gabriel. I és que, segons Patricia, aquest petit gest l'ajuda a superar aquest tràgic moment de la seva vida, ja que, d'aquesta manera, «cada persona que ve a casa, agafa una d'aquestes papallones i l'enganxa on vol». 

 

L'objectiu és veure «a cadascú d'ells volant amb nosaltres», i d'aquesta manera, prendre consciència que tenen el suport necessari per continuar endavant. Així doncs, Patricia explica que les papallones «ens recorden que aviat haurem de volar amb ells». 

La mare del petit Gabriel també va explicar que ha decidit guardar algunes de les mostres de suport i estima, com els dibuixos de peixet, ja que li recorden que han sigut moltes les persones les que han mostrat el seu amor cap al seu fill durant els últims mesos.

 

Una mostra més que Patricia Ramírez continua conquistant el cor de tota Espanya a través de la seva enteresa i sentit camú. I és que la mare de Gabriel Cruz sempre ha mostrat la seva voluntat que es faci justícia, però sense desitjar el mal ni la venjança a ningú, ja que «la crueltat porta més crueltat».