Patricia Ramírez, la mare de Gabriel Cruz, demana a 'El programa de Ana Rosa' que deixin de parlar del seu fill

El programa d'Ana Rosa Quintana s'ha vist obligat a canviar la seva graella

Imagen de la madre de Gabriel hablando de la desaparición de su hijo
Imatge d'arxiu de Patricia Ramírez, la mare de Gabriel Cruz. | La Sexta

Des que el passat 27 de febrer es coneixia la notícia de la desaparició de Gabriel Cruz, el nen de 8 anys assassinat a Níjar, Almeria, tots els mitjans de comunicació han seguit les novetats del cas fins que s'ha conegut el final tràgic del menor. 

Ara, però, i després de conèixer-se que el jutge ha decretat presó incondicional contra Ana Julia Quesada, l'autora dels fets, sembla que les notícies sobre el cas que ha commocionat tot un país, deixaran d'emplenar les graelles de televisió. 

I és que Patricia Ramírez, la mare del petit, ha demanat, personalment, que cessin les comunicacions sobre aquest tema. Ho ha fet en una entrevista telefònica a ‘El programa de Ana Rosa’, en la qual ha sol·licitat que no es parli més de la mort del seu fill.

Molt molesta amb Manel Vilaseró

Patricia Ramírez, muy molesta con Manel Vilaseró
Patricia Ramírez s'ha mostrat molt molesta amb el periodista Manel Vilaseró. | Mediaset

 

Durant la trucada telefònica en directe, Patricia Ramírez es va mostrar molt molesta amb Manel Vilaseró, periodista del programa i veí de Las Hortichuelas —on va desaparèixer Gabriel—, qui va assegurar, des dels inicis de la investigació, ser amic de la família i tenir d'informació exclusiva i molt personal sobre el cas.

«Ni és amic, ni ha respectat a la família», va assegurar la mare de Gabriel Cruz, qui va lamentar que entrés «a casa d'Ángel el dia que va morir el meu fill», a més d'aprofitar la situació per relacionar-se «amb uns i amb uns altres», actuació que va fer «com a periodista, i no com a amic».

 

«Si hagués sigut amic nostre, no hauria parlat de determinats temes que no volíem que es diguessin, perquè perjudicaven la recerca», va criticar Patricia Ramírez, notablement molesta sobre com es van portar a terme certs comunicats, així com del programa.

Descontents amb la cobertura dels mitjans 

De la mateixa manera que ho va fer Ángel Cruz, el pare de Gabriel, qui va assegurar que la feina feta des dels mitjans de comunicació, a vegades, també va arribar a «entorpir la recerca», Patricia Ramírez va llançar un missatge molt similar contra els informatius.

Així doncs, va criticar el paper exercit des de programes com ‘Sálvame’, ‘Espejo Público’, ‘Expediente Marlasca’ o ‘El programa de Ana Rosa’, lamentant que hagin aprofitat el terrible succés per fer una mediatització i augmentar, així, els seus índexs d'audiència.

‘El programa de Ana Rosa’, obligat a canviar la graella

Ana Rosa Quintana cambió la estructura del programa
Imatge d'arxiu de la presentadora Ana Rosa Quintana. | Telecinco

 

D'aquesta manera, l'emissió que lidera Ana Rosa Quintana es va veure copejada per les paraules de Patricia Ramírez. Després del seu discurs, els usuaris de les xarxes socials van aprofitar per criticar les decisions preses des del programa, que es va veure obligat a canviar la seva temàtica.

Així doncs, ‘El Programa de Ana Rosa’ va acabar modificant l'estructura planejada i cancel·lant, per tant, l'anàlisi que es volia fer sobre la comunicació no verbal d'Ana Julia Quezada. 


Comentaris

envia el comentari