IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Patrick, l'assassí de Pioz, abans d'entregar-se: «Vaig néixer per la violència»

S'han descobert reveladores converses que l'agressor va mantenir amb la seva xicota, abans d'entregar-se

Imagen de Patrick, el asesino de Pioz
Imatge de Patrick, l'assassí de Pioz | El Español

Els missatges que Patrick Nogueira va enviar a la seva parella brasilera, Ester, després d'entregar-se per esquarterar als seus oncles i als seus nebots al municipi de Pioz, a Guadalajara, han sortit a la llum, segons informa 'El Español'. En ells, es demostra com la matança no va ser un fet aïllat, sinó que l'agressor patia instints violents que el van portar a actuar d'aquesta manera.

Sorprenentment, la xicota de l'assassí no sembla sorprendre's per la gravetat de la situació, doncs la seva primera reacció va ser plantejar quin futur podrien tenir junts. Després que el jove li confessés que una part d'ell era «la violència» i que fins i tot la noia hauria de «competir» per veure qui era més important, Ester es mantenia en la mateixa línia: «no ets dolent».

No obstant això, el Patrick continuava assegurant tenir «naturalesa d'assassí» i que seguia els seus «instints». «Sóc així des de petit. Vaig néixer per la violència», li escrivia per una conversa de Whats App. La seva parella, lluny de canviar la seva mentalitat, li va preguntar que, si quan sortís, «vindràs a buscar-me?», pregunta que va sorprendre l'agressor.

El crim de Pioz

El 18 d'octubre de 2016, Patrick Nogueira va assassinar i esquarterar als seus tiets, de 39 anys, i als seus nebots, de 4 anys i 1 any. Tot seguit, el jove va fugir del municipi de Pioz, a Guadalajara, per acabar entregant-se un mes després. «Vaig sentir un odi irrefrenable, alguna cosa em deia que havia de matar-los», va confessar el jove.

No obstant això, un cop decidit que havia d'entregar-se a les autoritats i confessar el crim que havia comès, va escriure aquests missatges a la seva parella, Ester, originària de Brasil. Més d'un any després d'aquesta conversa, els escrits han sortit a la llum, revelant importants dades sobre la situació de l'agressor.

Imagen de Patrick, el asesino de Pioz
Imatge de Patrick, l'assassí de Pioz | El Español

Proves essencials contra Patrick

Després d'un gran anàlisis desenvolupat per la Guàrdia Civil sobre el mòbil de l'assassí, el cos de seguretat ha aconseguit recuperar aquestes conversacions, que es podrien convertir en claus al judici. La vista està contemplada per la primavera d'aquest 2018, on l'aparició de les noves proves poden representar un cop definitiu per la defensa de Patrick.


Comentaris

envia el comentari