IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

Pau Donés recorda com la mort de la seva mare li va «treure la por a viure»

El cantant de Jarabe de Palo pateix un càncer des del 2015

Imatge d'arxiu de Pau Donés
Imatge d'arxiu de Pau Donés | CatalunyaDiari.cat

El líder i cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, ha assegurat durant una entrevista a l'Equador que es troba bé de salut i que el càncer «està sent com una anècdota més, una cosa poc important», un «refredat mal curat», en comparació amb la mort i pèrdua de la seva mare quan ell només tenia 16 anys. 

El cantant també ha assegurat que «està bé», ja que, actualment, està lliure de tumors. «No tinc tumors, els marcadors tumorals també estan a zero, que això en càncer vol dir que, encara que tinguem la malaltia —ja que el càncer no es cura—, la malaltia està adormida»

La mort de la seva mare

Així doncs, Pau Donés assegura que es va prendre aquesta malaltia com un repte i així, intentar conviure de la millor manera possible amb aquesta patologia i portant una vida gairebé normal. 

L'artista, que ahir divendres 26 de gener va oferir un concert a l'Equador per commemorar el 20è aniversari del grup, també va recordar la mort de la seva mare, el que va suposar un dels pitjors moments de la vida del cantant. No obstant, també assegura que amb aquesta tràgica pèrdua va aprendre a no tenir por a viure. 

«De la nit al dia, vaig passar de ser un adolescent  idiota de 16 anys, que em pensava que em menjaria el món, que ho sabia tot, que els meus pares no sabien res... i de sobte, a ser mare, pare dels meus germans i afrontar la vida amb una responsabilitat que mai havia tingut i això em va fer molt fort», explica el mateix Pau Donés. 

Tanmateix, el cantant afirma que a partir d'aquest moment li va perdre «la por a la vida, d'un dia per l'altre»

El càncer de Pau Donés

El líder del grup de rock espanyol Jarabe de Palo anunciava el setembre del 2015 que l'havien operat de càncer de còlon, motiu pel qual va haver de cancel·lar la gira que tenia programada aquell any. 

L'any següent, a la primavera del 2016, va anunciar que havia acabat amb el tractament i va tornar a la música, traient al mercat un nou disc i iniciant una extensa gira de concerts. 

No obstant, les males notícies tornaven el passat febrer del 2017, quan comunicava que havien reaparegut els tumors i que tornava a sotmetre's al tractament. Malgrat tot, Pau va continuar lluitant: «Vaig estar un parell de dies pensant. El cranc tornava a despertar-se. Quines conseqüències podria tenir això? Com afectaria els nostres plans?», es preguntava el cantant. 

«Feia un any i mig que estava a casa, un any i mig fantàstic, gaudint de la tardor, del mar, de la família, dels passejos per la muntanya inexplicables. Encara que a mesura que anava passant el temps, les ganes de tornar a trepitjar un escenari es van tornar una necessitat de primera ordre», assegura el cantant en un escrit al seu Blog.

Finalment, Pau Donés sentencia dient que: «Després de donar-li moltes voltes, vaig arribar a la conclusió que no deixaria que el cran em tornés a apartar de la música. Em donava igual. Passes el que passes, diguessin el que diguessin, l'any 2017 Jarabe tornava als escenaris». I així ha sigut, Jarabe de Palo tornava als escenaris amb èxit. 

 

Nunca viajo sin mi chica. Con Rosita nos estamos conociendo

Una publicación compartida de @ jarabeoficial el


Comentaris

envia el comentari