Paula Masterchef

Paula Alós, guanyadora de 'Masterchef junior 4', presentarà un programa del Súper 3

La mataronina conduirà l'espai 'Manduka', el qual està previst que s'estreni el mes de setembre

El Súper 3 ja es prepara per a la tornada de l'estiu, motiu pel qual comencen a sortir a la llum pinzellades d'informació que avancen tot el que vindrà durant la pròxima temporada. Ara, i segons explica 'El Periódico', el canal infantil està preparant una autèntica bomba per al mes de setembre: l'estrena del programa 'Manduka', que es basarà en temes culinaris i gastronòmics que, a més, tindrà una conductora catalana i força coneguda en el món de la televisió.

Ella és Paula Alós, una jove de Mataró de tan sols 12 anys que va saltar a la fama gràcies a la seva participació en el programa 'Masterchef Junior 4', on a més, es va coronar com la flamant guanyadora.

Paula Alós ja va conduir un altre programa

Així les coses, després de triomfar en un dels programes de cuina de més èxit del panorama televisiu actual, Paula Alós ja es va convertir en la cara coneguda d'un altre espai força similar: el d''Un, dos... ¡chef!', emès pel canal Disney Junior.

De fet, els dos programes guarden força similituds. Per exemple, tots dos compten amb un convidat famós en cada una de les edicions, i pretenen introduir els més petits en l'apassionant món de la cuina.

Un ajudant en 3D i diversos convidats

En aquest sentit, cal destacar que el nou programa del Súper 3 s'articularà en clau de joc, si bé el més important serà que els nens i nenes assimilin continguts didàctics, la majoria d'ells sobre l'ús d'ingredients saludables, i tot això sense oblidar trucs i consells d'allò més diversos i sorprenents.

Amb tot, Paula no estarà sola, i comptarà amb un ajudant ben original. Cinto, un personatge d'animació 3D que encarna el xef i propietari del restaurant Can Cinto. La seva veu serà atorgada pel doblador Oriol Cruz.

Entre els convidats que es deixaran caure pel programa,  trobem a Suu, Els Catarres, Adrià Salas, Carlos Latre, Òscar Dalmau, Sílvia Abril o Quim Masferrer, a més de molts altres rostres coneguts.  

També et pot interessar...