rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Arrimadas serà la portaveu de Ciutadans al Congrés

Paula Echevarría i David Bustamante tenen una clàusula de divorci que els impedeix tenir amants

Per aquest fet, l'actriu no ha confirmat la seva relació amb el futbolista Miguel Torres
Imatge d'arxiu de David Bustamante i Paula Echevarría. | Cedida

 

Fa tan sols dues setmanes vam conèixer la notícia sobre la nova relació de Paula Echevarría i el lateral dret del Màlaga CF, Miguel Torres. Pel que sembla, i segons van apuntar diversos mitjans de comunicació, aquesta relació ja venia d'un temps enrere. Per això mateix, 'El Español' ha contactat amb un testimoni proper a la parella en aquell temps que ha assegurat que tots els moviments que Paula i David estan fent, s'han fet amb la intenció de no trencar les clàusules signades davant notari l'any 2013.

 

Moment en què la parella va començar a patir greus crisis. «L'any 2013 van signar unes capitulacions que guiaven els passos a seguir pels dos si es duia a terme aquesta separació i t'afirmo que s'estan complint tal com ells van relatar al seu dia que havien de fer-ho», relata. Segons apunta el citat mitjà, en una d'aquestes clàusules la parella estava d'acord en no oficialitzar cap altra relació fins a concloure el matrimoni en vigor. Un fet que demostra els últims successos.

En un primer moment, Bustamante va cobrar protagonisme per una possible relació amb Ares Teixidó, de la qual poc es va acabar sabent. Ara li ha tocat el torn a Paula, que ha pres la decisió d'anar a l'Hotel Villa Magna per mantenir la primera trobada que s'ha fet pública amb el jugador del Màlaga CF. Des de la seva separació, Paula no ha parat de negar que la seva separació és un fet, però assegura que no hi havia marxa enrere.

 

Paula Echevarría amb Miguel Torres, en una imatge del videoclip de Bustamante 'A contracorriente'.   | Youtube

 

Els cuatre passos importants de Paula en la seva nova relació

Perquè la relació funcioni entre l'actriu i el futbolista, Paula ha fet quatre passos importants. El primer ha estat deixar clar que no hi ha marxa enrere amb David Bustamante. Seguidament, ha realitzat diferents viatges a Màlaga per trobar-se amb les seves amigues i amb Torres. També es va dirigir a l'Hotel Villa Magna en el seu cotxe i el va deixar aparcat a la rampa del ressort. Finalment, tots dos surten per la mateixa porta i amb una diferència escassa de minuts sabent de sobres de l'existència dels fotògrafs que estan esperant a la porta.

El que fa pensar i demostra la confidencialitat de l'acord, és que sembla que Paula està buscant que l'enxampin els fotògrafs per evitar revelar la seva relació amb el futbolista. Una dada a destacar és que l'actriu es va dirigir a l'Hotel Villa Magna i va deixar el cotxe aparcat a la rampa del conegut ressort, en comptes de fer-ho al pàrquing proper del qual no cal sortir per entrar d'amagat a l'hotel.

 

Per això mateix, basant-nos en les capitulacions del 2013, ens sembla clar que l'actriu ha volgut i ha permès que se sabés la seva nova relació, sense ser ella mateixa la que ho confirmi. Veurem si finalment es fa oficial o no.

Comentaris