Paula Echevarría mostra el seu costat més sensual

La imatge s'ha convertit en un èxit en el seu compte d'Instagram, arribant fins els 35.000 'M'agrada'

Els usuaris de les xarxes socials s'han transformat en molt més que seguidors. Des de fa temps, són més jutges i observadors parcials d'un dels dos bàndols en les relacions complicades que els famosos acostumen a reflectir pels seus comptes personals. Un exemple és la ruptura de la parella que formaven Paula Echevarría i David Bustamante, on els fans de la primera s'han convertit en el gran suport de l'actriu.

El mal moment que viuen ambdós, com a conseqüència que no hagin arribat a un acord per veure qui es queda amb la custòdia de la seva filla, Daniela, ha provocat que la tensió arribi al sector cibernètic, on el cantant ha decidit deixar de seguir a la seva exdona per Instagram, pel que ja no rep les seves últimes actualitzacions. D'aquesta manera, Bustamante no haurà pogut gaudir de la instantània compartida per Echevarria.

En la fotografia, que ha superat els 37.000 'M'agrada', el que representa una xifra rècord en el seu compte d'Instagram, apareix l'actriu en una sala on tota la decoració és de color vermell. Ella du un 'mono' de colors foscos, el qual porta obert fins a l'altura del melic, i es troba estirada damunt del sofà, amb una posició que desperta la gran sensualitat de la qual gaudeix l'Echevarria.

No tot són bons moments

La imatge pública de Paula Echevarria es troba en un moment positiu. La majoria d'usuaris de les xarxes s'han posat del seu costat durant la ruptura amb Bustamante, el que ha generat que es trobi en un gran moment personal, provocat per l'augment d'estat anímic que li han donat els seus seguidors.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

No obstant això, no tot han sigut bons moments per ella. Per Halloween va rebre grans crítiques pels vestits que va decidir, tant per ella com per la seva filla Daniella. L'actriu es va disfressar de Barbie, a la vegada que va decidir caracteritzar a la seva filla com a Harley Quinn, un popular personatge de còmics. La decisió no va agradar a molts dels seus fans, qui van criticar els valors que representaves ambdues decisions.