rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Paz Fernández Borrego hauria estat assassinada amb un corró de cuina

Fonts policials asseguren que tenen més de 100 evidències que afirmen que Javier Ledo és l'assassí de la dona
Paz Fernández, en una imatge d'arxiu | Xarxes socials

 

Terribles novetats sobre la mort de Paz Fernández Borrego. La dona asturiana hauria perdut la vida després que Javier Ledo l'ataqués amb un corró de cuina. Aquesta, de fet, és la principal hipòtesi que valoren la Comandància de la Guàrdia Civil d'Oviedo, segons han relatat fonts de la investigació.

 

Javier Ledo, el presumpte assassí de la dona, va revelar a les fonts policials que l'hauria copejat repetidament amb aquest objecte després que la dona, presumptament, li hagués furtat una gran quantitat de diners.

 

En aquest context, el presumpte assassí de Paz va treure a la llum que la dona hauria mort en caure escales avall de l'habitatge que aquest té a Navia, a Astúries.

 

  

 

Javier Ledo, en ser detingut | Elcomercio.es

 

 

Més de 100 evidències recaptades contra Javier Ledo


La policia no ho ha dubtat ni un moment després d'haver recopilat més de 100 evidències que incriminaven l'home en qüestió. Segons els forenses, de fet, la dona va ser copejada diverses vegades al cap amb un objecte contundent i sense punta. Ara, doncs, l'anàlisi policial se centra bàsicament en aquesta hipòtesi

 

Entre les evidències clau que afirmen que Ledo és l'assassí de Paz Fernández, hi figuren diverses restes de sang al seu domicili a més d'unes crosses, amb les quals també hauria colpejat la dona. 
 

«No podem avançar amb un 100 % de seguretat l'objecte que es va utilitzar com a arma del crim. Però creiem que ho tenim clar», declarava el cap de la Comandància en qüestió, Luis Germán Avilés Cabrera.

 

El presumpte assassí de Paz Fernández, a presó


El mateix Javier Ledo resta a presó des del passat mes de març, just després de confessar ser l'autor de la mort de la dona. Ledo, en aquest context, va prestar declaració als Jutjats de Luarca, on va confessar la mort de la dona i on se'l va enviar a presó.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris