ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Paz Fernández va quedar amb un home perquè li deixés diners, segons un amic íntim

La víctima havia de pagar una avaria del seu vehicle

Paz Fernández falleció a causa de fuertes golpes en la cabeza y en el cuello
Paz Fernández. | Cedida

Un amic íntim de Paz Fernández, la dona trobada sense vida en un embassament d'Astúries, va ser amb qui ella va passar les últimes hores abans de desaparèixer. És tracta del ja detingut Javier Ledo i va confessar a 'La Nueva España' que la dona li va explicar que havia quedat amb un home perquè li deixés 800 euros per fer front a l'avaria de la seva furgoneta-caravana. La identitat d'aquesta persona es desconeix, però li hauria prestat més diners amb anterioritat.

  

  

Fonts pròximes a la investigació van assegurar que, per l'estat en què es van trobar el cadàver de la víctima, es podia relacionar amb una agressió sexual, ja que no vestia roba interior. Per aquesta raó, es podria relacionar l'home que li va deixar diners amb una possible violació. No obstant això, els forenses no han pogut verificar si va ser agredida sexualment perquè el seu cos va descompondre's per l'aigua.

  

  

Les declaracions de Javier Ledo podrien fer pensar que l'home que li va deixar diners l'hagués violat i assassinat. Així i tot, ara per ara només se sap que el presumpte assassí l'hauria copejat al cap fins a matar-la i després, l'hauria llençat a l'embassament. Tot i aquesta versió de Ledo, ahir mateix va ser detingut com a presumpte autor de la mort de la dona, un fet que encara s'ha de confirmar pels investigadors.

Va passar les últimes hores amb ell

La víctima, Paz Fernández, va passar tota la tarda amb el seu amic, fins que va marxar a les 18.00 hores. Ell li va proposar tornar a quedar a la nit, la va convidar a sopar i ella va acceptar-hi. Havien de veure's cap a les 21.00 hores, però com que no apareixia, la va trucar per saber què passava.

Durant la trucada, va notar que «havia canviat d'actitud» i que es notava «disgustada i nerviosa», no com havia estat durant la tarda. La conversa entre tots dos va acabar de pressa perquè la víctima va rebre una altra trucada i va penjar al seu amic. Ella «mai va arribar» a casa de Javier Ledo, qui ja no va tornar a saber res més de la seva amiga.

Han trobat un sac de pedres

Els investigadors estan analitzant un sac de pedres que va aparèixer a la zona on va ser trobat el cadàver perquè creuen que podria ser l'instrument utilitzat per aconseguir mantenir el cos de la víctima submergit sota l'aigua durant dies.


Comentaris

envia el comentari