Peñafiel assegura que el rei Joan Carles va atropellar un ciclista sent menor

Ho ha explicat al seu últim article

El rey Juan Carlos siempre ha sido un gran aficionado del mundo del motor
El rei Joan Carles sempre ha estat un gran aficionat del món del motor | Coches.com

 

Jaime Peñafiel mai es talla. Si alguna cosa el caracteritza és que parla com i quan vol de la Casa Real i dels reis d'Espanya, sobretot de Letícia. Ara ho ha tornat a fer, treient a la llum aquesta vegada un secret del rei emèrit Juan Carlos. Jaime Peñafiel torna a recórrer a la seva col·laboració setmanal a LOC per donar a conèixer alguna cosa que pocs saben. Segons l'últim article del periodista expert en la Casa Real, Joan Carles I va atropellar, quan tenia 17 anys, un ciclista mentre conduïa un Mercedes sense carnet.

Així ho explica quan parla dels cotxes que han passat per la Família Real. «El dimecres d'aquesta setmana es va tancar la subhasta d'un altre cotxe històric, pertanyent, també, a la Casa Real. Concretament al Rei Joan Carles i posteriorment al seu fill Felip entre els anys 1986-88. Es tracta d'un preciós Volvo 460 de color vermell, utilitzat també per Sofia».

«Sens dubte, aquest vehicle té un valor històric afegit: va ser el primer cotxe que Felip va tenir quan només tenia 18 anys. I 17 el seu pare el dia que va atropellar un ciclista a Olmedo conduint un Mercedes... sense carnet. Però aquesta és una altra història que ja explicarem», així deixa el tema Jaime Peñafiel.


Comentaris

envia el comentari