Perd la vida en un avió Joe Lara, actor de Tarzán

La dona de l'intèrpret, Gwen Shamblin, també ha mort en l'accident

L'actor William Lara, més conegut com Joe, ha mort aquest dissabte, 29 de maig, als 58 anys en un accident d'avió en què també han mort la seva dona, Gwen Shamblin Lara, i cinc persones més. L'esposa de l'intèrpret va fundar una església vinculada amb el cristianisme, i ha estat aquesta congregació qui ha fet pública la notícia.


El jet privat en què viatjaven Joe Lara, Gwen Shamblin i les altres cinc persones, el Cessna 501, tenia previst volar des de l'aeroport de Smyrna, a Tennessee, fins a Palm Beach, Florida. No obstant això, l'avió es va estavellar al llac Percy Priest per causes desconegudes poc després d'enlairar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No hi ha hagut cap supervivent. A més de l'actor i de la seva dona, les altres víctimes han estat identificades pel grup de bombers i rescat com Jennifer J. Martin, David L. Martin, Jessica Walters, Jonathan Walters i Brandon Hannah. Tots ells eren integrants de la mateixa congregació cristiana.

Recerca en curs

Aquest diumenge, 30 de maig, diverses agències han estat treballant en el lloc del sinistre per intentar aclarir quin ha estat el motiu de l'accident.

A més, un portaveu de la Junta Nacional de Seguretat en el Transport, que ha parlat amb 'EFE', ha indicat que ja han començat amb la investigació i que s'emetrà un informe preliminar en aproximadament dues setmanes. Malgrat això, ha assenyalat que les indagacions trigaran «un o dos anys a culminar». De moment, no ha volgut compartir més dades sobre aquest terrible succés ni sobre la condició dels passatgers que viatjaven en l'avió.

Remnant Fellowhip, l'església de la dona de l'actor, ha descrit el matrimoni com «les millors persones» i ha qualificat l'accident com una «horrible tragèdia». Joe Lara i Gwen Shamblin es van casar l'any 2018 i ara han deixat dos fills, Michael Shamblin i Elizabeth Shamblin Hannah, que volen continuar amb el somni dels seus pares.

Actor i músic

L'actor va néixer el 1963 a San Diego, Califòrnia, i va fer-se famós gràcies al seu paper com a protagonista de la pel·lícula 'Tarzán a Manhattan', de l'any 1989, un personatge que va repetir entre 1996 i 1997 en la sèrie 'El retorn de Tarzán'.

A més, segons el portal web 'IMDB', Joe Lara també va participar en pel·lícules produïdes en països com Sud-àfrica, Rússia o Bulgària, entre les quals destaquen 'Gunsmoke: The Last Apache', 'American Cyborg: Steel Warrior', 'Tropical Heat' o 'Baywatch'.

Tot i que es va donar a conèixer pel seu treball com a actor, l'any 2002 va deixar de banda la interpretació per centrar-se en la seva trajectòria musical, destacant com a músic de country. Tocava la guitarra i el 2009 va llançar el seu àlbum 'Joe Lara: The Cry of Freedom'.

Gran commoció

La mort de l'actor ha causat gran commoció a tot el món i han estat molts els que han compartit missatges lamentant la seva mort. «És molt trist assabentar-te de la mort de Joe Lara. M'encantaven els seus programes de televisió i les seves pel·lícules de Tarzán quan era un nen, recordo tornar corrent de l'escola per no perdrem un nou episodi. Descansa en pau, Tarzán», ha escrit Alexander Von Matterhorn al seu compte de Twitter.

«Descansa en pau, Joe Lara, protagonista d'un dels últims llançaments de Cannon, 'American Cyborg: Steel Warrior (1994)'», han assenyalat des de la productora Cannon Film Guide.


Comentaris

envia el comentari