Perd la vida als 34 anys un esportista en ple partit a Espanya

El rugbi espanyol està de dol per la seva pèrdua

El món de l'esport està de dol avui a Espanya. Aquest dissabte, 24 d'abril, es vivia una trista jornada esportiva després de la mort d'un jugador del Dénia Babarians Marina Alta en ple partit. El mort, A.V., tenia tan sols 34 anys. I com sempre en aquests casos, la seva pèrdua ha commocionat tot l'equip, la família i, en general, a tot el país. Una defunció així de sobtada i inesperada, sense motiu aparent, en una persona tan jove i en el transcurs precisament d'un esdeveniment esportiu, sempre porta a reflexionar sobre la fragilitat de la vida.

En aquest cas, l'equip d'aquest jugador estava disputant un partit al camp de rugbi d'Alzira, a València. El Dénia Babarians Marina Alta s'enfrontava de fet a l'Inter Alzira, els dos equips de la categoria Segona Territorial. Durant el transcurs d'aquest partit, el jugador en qüestió va començar a trobar-se malament i a sentir-se indisposat, segons han apuntat fonts de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana (FCRV). En un moment donat, el jove s'hauria apartat cap a un costat de el camp vist l'estat en què es trobava, gens bé, i seria allà mateix on, minuts després, quedaria completament inconscient a terra.

Una mort fulminant al terreny de joc

Els serveis mèdics acudien immediatament al lloc de camp on s'havia desmaiat el jugador per intentar amb maniobres de reanimació salvar la vida del jove com fos, però no va poder fer-se finalment res per evitar la trista pèrdua de l'esportista, a una edat massa primerenca. «Des de la FRCV volem enviar una forta abraçada a la família i a tot l'equip del Dénia en aquests durs moments», escriu la FRCV en un comunicat que ha difós a Twitter, on lamenta profundament la mort del jugador i dona el condol a tota la família, amics, equip i coneguts del jove.

El rugbi espanyol i, en general, tot el món de l'esport de país, no oblidarà aquest fatídic 24 d'abril ni la trista pèrdua d'A.V., que jugava d'aler. Ningú està preparat per afrontar una mort tan sobtada d'algú tan jove. El jugador, a més, no havia rebut cap cop durant el partit, segons ha comunicat la Federació. Simplement, es va trobar malament en un moment donat, en va ser conscient, es va apartar de l'mig de camp cap a un costat perquè els serveis d'assistència mèdica poguessin atendre'l i, en qüestió de minuts, estava estirat al terra de el camp de Rugbi d'Alzira i perdia la vida.

En el seu comunicat, la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana ha anunciat la tràgica pèrdua del jugador amb tan sols 34 anys, ha explicat les circumstàncies en les quals va morir l'esportista durant el transcurs del partit, i ha donat, per descomptat, el condol a l'equip del Dénia i a la família de la víctima, a qui brinda ara tot el seu suport en un moment inevitablement molt dur per a tots ells.

El comunicat íntegre de la federació

El jugador del Dénia Babarians Marina Alta, A.V., de 34 anys, ha mort en el transcurs del seu partit contra l'Inter Alzira de Segona Territorial que es disputava al camp de Rugbi Tomás Pardo d'Alzira. El jugador es va començar a trobar malament en un moment del partit i es va acostar a la banda, on després d'uns minuts va quedar inconscient.

Els intents de reanimació dels serveis mèdics que van acudir al recinte esportiu no van poder evitar-ne la mort. El jugador no havia patit cap cop en el transcurs del partit. Des de la FRCV volem enviar una forta abraçada a la família i tot l'equip del Dénia en aquests durs moments.


Comentaris

envia el comentari