Imatge de l'arrestat a Igualada per una violació a una nena de 16 anys.

Qui és l'arrestat per la violació a la menor d'Igualada? Només 20 anys i té antecedents

El noi només té 20 anys, és d'origen bolivià i té antecedents per fets similars

Cinc mesos després, els Mossos han arrestat el presumpte autor d'una brutal violació a la sortida d'una discoteca a Igualada. No era una tasca fàcil. La manca d'indicis i la gran pressió social sobre el cas, feien que la investigació fos encara més complicada del que es podia preveure en primera instància. 

Finalment, però, aquest 21 d'abril el cas ha patit un gir. Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home, de 20 anys, en un pis cèntric d'Igualada. Però, què se'n sap de l'arrestat? 

De moment se'n sap ben poca cosa. Els Mossos han estat escorcollant casa seva durant aquest dijous i l'han acabat arrestant. L'home té 20 anys i ja tenia antecedents per altres delictes sexuals. La cosa, però, no s'atura aquí; i és que segons 'El Caso' els delictes d'agressió sexual del jove estarien relacionats amb la seva germana. 

Una investigació escabrosa i difícil 

La víctima va estar ingressada durant més d'un mes. L'escena havia estat dantesca. Després de sortir d'una discoteca la passada Castanyada a Igualada, un home la va abordar i la va violar brutalment. 

Per la brutalitat de l'escena, els investigadors dels Mossos d'Esquadra van pensar en un primer moment que es podia tractar d'una violació múltiple. I és que la jove, que aleshores tenia només 16 anys, tenia un greu traumatisme i havia perdut l'audició en una orella. 

Un escorcoll intens

En l'escorcoll al domicili del jove d'Igualada, a la comarca de l'Anoia, s'ha detingut al noi de 20 anys com a presumpte autor de la violació a una menor el novembre de l'any passat. L'escorcoll ha finalitzat aquest dijous després de vuit hores. 

Des de dos quarts de sis del matí, els Mossos d'Esquadra han registrat un habitatge del carrer Sant Sebastià número 13 d'aquesta localitat, una zona molt cèntrica, amb la presència del detingut. 

▶️ Terrible troballa de la Guàrdia Civil a Barcelona: apareix el cadàver d'una dona

El dispositiu ha comptat amb dos furgons policials i sis vehicles sense rotular. Quan faltaven pocs minuts per les dues, els agents han sortit amb el jove i se l'han endut amb un vehicle. També s'ha vist com sortien amb caixes i bosses de l'interior de l'habitatge. El cas continua sota secret de sumari.