Detingut un home pels Mossos d'Esquadra

Un perillós delinqüent pendent d'entrar a presó, detingut en un hotel a Santa Coloma

Els Mossos temien que anés armat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home pendent de múltiples ordres de detenció i un  ingrés a presó  que s'amagava des de feia algunes setmanes en un hotel de Santa Coloma de Gramenet. El jove, de 27 anys i nacionalitat espanyola, havia protagonitzat nombroses fugides i la policia temia que podia anar armat.

Dimarts passat, 3 de març, els Mossos, amb coneixement del jutjat de Badalona que havia ordenat l'ingrés a presó, van entrar a l'habitació de l'hotel i el van arrestar. En aquell moment estava amb la seva parella que, amb un DNI robat, contractava l'habitació des del 23 de febrer. Després de passar a disposició judicial, el jove ha ingressat a presó.

El delinqüent, ajudat per la seva parella, família i amics

Quan els agents van saber que s'allotjava en un hotel, van fer un seguiment per conèixer detalls de la seva clandestinitat i determinar el millor moment per abordar la seva detenció amb seguretat. La investigació ha acreditat que l'actuació de la parella, l'entorn familiar i les amistats han permès al fugit amagar-se de la policia. La parella, per exemple, feia tasques de vigilància i seguretat, i contractava l'habitació amb el DNI robat.

Tots dos arribaven fins l'habitació entrant amb un vehicle de lloguer per l'aparcament de l'hotel i a través d'una porta amb codi d'accés pujaven amb ascensor fins la planta corresponent. L'arrestat sempre entrava a altes hores de la nit per no ser vist pel personal de l'hotel.

També et pot interessar...