Un periodista català sobre la policia del Suprem: «M’han preguntat si tenia problemes mentals»

Aitor Àlvarez, de la Cadena SER, denuncia que la policia del Suprem l’ha insultat i sacsejat sense cap motiu

La policia Nacional a les portes del Tribunal Suprem
Aitor Àlvarez denuncia haver estat insultat i sacsejat per la policia a les portes del Tribunal Suprem | Cedida

 

El periodista de la Cadena SER Aitor Àlvarez ha denunciat haver rebut insults, sacsejades i amenaces per part de la policia espanyola quan intentava accedir al Tribunal Suprem ahir, dimarts 26 de febrer, per la porta principal de l’edifici, situada a la plaça de Salesas.

Àlvarez ha explicat els fets al programa ‘Hoy por hoy’ de la mateixa cadena. Segons el seu relat quan intentava entrar al Suprem per l’accés habitual, com havia fet durant les dues setmanes anteriors, per tal de cobrir el judiciquatre agents de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP) l’han parat i li han dit que havia d’accedir per una altra entrada situada al carrer Génova.

En ensenyar-los l’acreditació i preguntar als agents perquè no podia entrar pel l’accés habitual aquests l’han obligat a penjar el mòbil, al que Àlvarez ha contestat que estava a punt d’entrar en directe al programa ‘Aquí Cuní’ i no podia penjar, moment en què els agents «m’han insultat, sacsejat i m’han preguntat si tenia problemes mentals», segons denuncia el periodista.

Tot seguit els agents li han arrancat el telèfon i tallat el directe, tot dient-li a Àlvarez que no es mogués ni un centímetre o el denunciarien per desobediència. Finalment el periodista de la Cadena SER denuncia que en tornar-li el telèfon li han dit: «El tens al revés, gilipollas. Estàs tonto, o què?».

Després de l’incident Aitor Àlvarez s’ha dirigit per l’entrada del carrer Génova al Suprem i finalment ha pogut entrar en directe. Des de Cadena SER han volgut denunciar els fets i Pepa Bueno, del programa ‘Hoy por Hoy’ ha remarcat que «la SER ja s’ha posat en contacte amb els responsables policials del Tribunal Suprem per intentar denunciar els fets i aclarir com és possible que li passi això ha un periodista acreditat per cobrir el judici del procés».


Comentaris

envia el comentari