CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Un mort i 41 ferits en un descarrilament de Rodalies

La periodista Isabel Jiménez s'emociona al parlar de Gabriel Cruz

La presentadora es va mostrar molt afectada, en directe, explicant la desaparició del nen de 8 anys

Isabel Jiménez parlant de Gabriel | Telecinco

 

La desaparició de Gabriel Cruz segueix centrant l'actualitat espanyola. El petit, de 8 anys, a qui busquen centenars de persones des de fa més d'una setmana, ha ocupat totes les portades, generant una infinitat de sentiments i emocions entre els protagonistes. Els mitjans de comunicació no quedem aliens a aquesta situació. Tot i que la nostra obligació és la d'informar i difondre el missatge, també ens afecta i restem pendents de qualsevol bona notícia que pugui aparèixer i així és com la televisió també ho transmet.

Isabel Jiménez s'emociona

La presentadora d'‘Informatius Telecinco’ al migdia, Isabel Jiménez, és una mostra evident dels nervis que s'estan vivint. Durant l'emissió d'una informació d'última hora, la periodista intentava explicar dels esdeveniments amb la major enteresa possible, encara que fos complicat. Durant la difusió de la informació, la veu de la periodista va començar a trencar-se, mentre els ulls se li posaven cada vegada més brillosos. Igual que amb María Casado, Isabel Jiménez tampoc va evitar les llàgrimes.

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.