YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Condueix sense permís, s'escapa dels Mossos i protagonitza una persecució de pel·lícula

Els fets van succeir diumenge passat a la carretera C-66, entre Sant Ferriol i Porqueres

Dos vehicles dels Mossos i un cotxe vermell durant un control policial
Imatge d'arxiu d'un control del Mossos d'Esquadra   | Mossos d'Esquadra

El que havia de ser un control rutinari dels Mossos d'Esquadra per garantir el confinament municipal, es va convertir en una persecució de pel·lícula a un conductor que havia intentat fugar-se per evitar, precisament, aquest control. Després de conduir temeràriament durant 10 quilòmetres, l'infractor va poder esquivar la pressió dels agents en un primer moment. Al cap d'unes hores, però, va acabar sent detingut i acusat de conducció temerària i conduir sense tenir el permís vigent.

Els fets van succeir diumenge passat al matí, a la carretera C-66, en el tram que va de Sant Ferriol (La Garrotxa) a Banyoles (Pla de l'Estany). Els Mossos van establir un control al quilòmetre 55,6, a l'altura de Sant Ferriol, amb l'objectiu de controlar l'aplicació del confinament municipal que es viu actualment Catalunya. Pels voltants de les 10.30 hores, un conductor que circulava amb el permís de conducció suspès, va fer un canvi de sentit sobtat i va provar de fugir en direcció a Banyoles per tal d'evitar el control que s'havia trobat de cara. Quan van veure que intentava fugar-se, els Mossos van començar a perseguir-lo per la mateixa C-66, on el jove conductor de 29 anys va realitzar una conducció temerària, posant en perill la resta de vehicles que circulaven per la carretera gironina.

Els senyals acústics i lluminosos dels Mossos per intentar-lo aturar no van tenir l'efecte desitjat i la persecució es va allargar uns 10 quilòmetres, fins que el conductor va aconseguir burlar del tot els agents de Trànsit a l'entrada a Porqueres. Segons remarca la policia catalana, el jove va saltar-se de manera flagrant la limitació de velocitat a l'entrada del poble, convertint-se en un perill per als ciclistes, corredors i vianants que hi havia a la zona -molt nombrosos, ja que es tractava d'un diumenge al matí-. 

L'alegria de l'infractor, però, va durar ben poc. Els Mossos van acabar localitzant el seu vehicle a Banyoles. El cotxe es trobava tancat i sense ningú a dins, però van poder comprovar que el radiador encara estava engegat i que desprenia una forta pudor dels frens. Els agents van traslladar el cotxe fins a la comissaria, on van poder gestions amb el titular del vehicle per tal de localitzar el conductor. Una vegada el van localitzar, li van exigir que es presentés a comissaria, on van procedir a detenir-lo. L'infractor és un jove de 29 anys, veí de Santa Llogaia d'Àlguema (Alt Empordà), que a més té el carnet sense vigència perquè ha perdut tots els punts.

Els Mossos el van detenir per conducció temerària i per conduir sense tenir el permís vigent. Després de declarar a comissaria, la policia va deixar la detenció sense efecte a condició que es presenti davant del jutjat quan se'l citi.


Comentaris

envia el comentari