rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Persecucions amb un martell i cremades amb aigua bullent, les tortures d'una jove de 22 anys al seu xicot

Jordan Worth ha reconegut els maltractaments a la seva parella, Alex Skeel
Imatge d'Alex Skeel i la seva maltractadora, Jordan Worth | Cedida

 

Una preciosa història d'amor amagava un autèntic infern al Regne Unit. Els seus protagonistes, Alex Skeel i Jordan Worth, es van conèixer quan tenien 16 anys, i ara, sis anys després d'iniciar la seva relació, Worth ha estat sentenciada a set anys i mig de presó per maltractar la seva parella. Durant el judici, la jove de 22 anys va reconèixer que li havia causat importants lesions físiques al seu xicot, a més d'exercir sobre ell un comportament molt controlador. 

 

Tal com es pot llegir al sumari del jutge, l'acusada li va causar a la seva parella lesions de tot tipus. En primer lloc, el deixava sense menjar durant hores, i fins i tot va arribar a trencar tots els seus telèfons mòbils per separar-lo de la seva família i que no pogués establir cap contacte. A més, també va arribar a perseguir Alex amb un martell, propinant-li cops a la cara i a les mans. 

Importants cremades amb aigua bullent

Tot va sortir a la llum gràcies a un veí que, el mes de juliol de l'any passat, va denunciar els crits que arribaven des de la casa de la parella, durant una de les seves baralles. En arribar els equips d'emergència al lloc dels fets, els membres del servei mèdic van observar les terribles ferides que presentava el jove. 

 

En concret, Alex tenia cremades als braços i a les cames, a més de cicatrius d'altres ferides a les mans que el jove s'havia intentat curar. Després del judici, s'ha pogut saber que les ferides corresponien a cremades de segon i tercer grau, provocades amb aigua bullent que Jordan li va llançar a sobre.

 

Després d'això, la policia va iniciar una investigació, que va acabar amb la detenció i condemna de Jordan Worth, que va suposar el final per a l'infern d'Alex. Segons ha indicat la policia de Berdforshire, es tracta de la primera condemna d'aquest tipus contra una dona al Regne Unit.