ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Una persona ferida greu en un incendi a Sabadell

Els fets van tenir lloc el passat dimecres al barri de Ca n’Oriac

Bombers de la Generalitat
Bombers de la Generalitat | Bombers de la Generalitat

Durant el matí d’aquest dimecres, i més concretament a les 7.45 hores, es va produir un incendi al carrer Puigmal, que es troba al barri de Ca n’Oriac, a Sabadell. El foc es va iniciar a l’interior d’un habitatge per causes que encara es desconeixen, i en aquell moment hi havia quatre persones de la mateixa família a l’interior del mateix domicili.

Els afectats van haver de ser atesos pels serveis d’emergències a causa del fum que havien inhalat i, a més, tres d’ells van patir cremades. Dues de les persones afectades van ser traslladades fins a l’Hospital Parc Taulí amb pronòstic menys greu i greu, i tenien 28 i 26 anys, respectivament.

Arran els fets, es van personar al domicili afectat tres dotacions de bombers, dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, tres ambulàncies, una unitat de Mossos d’Esquadra i dues unitats de Policia Municipal.

Un incendi en un hotel obliga a desallotjar 400 persones a Lloret de Mar

La matinada de dijous es va produïr un incendi en una bugaderia d’un hotel situat al Passatge Brau de Lloret de Mar. A causa del foc, 400 persones van haver de ser desallotjades, després que comencés a cremar la quarta planta de l’edifici. El foc es va escampar ràpidament i va acabardestruint la instal·lació completament.

Els bombers van rebre l’avís cap a dos quarts de dues de la matinada, i a causa de l’envergadura de l’incendi, es van mobilitzar fins a vuit dotacions, a banda d’un camió amb escala. Cap persona va resultar ferida.

Un incendi elèctric obliga a desallotjar un centenar de persones a Palamós

El passat diumenge, 5 d’agost, un centenar de persones van ser desallotjades de dos restaurants i d’un edifici de Palamós, a causa d’un incendi elèctric que es va generar al voltant de quarts de quatre de la tarda.

L’origen del foc va ser el sistema de cablejat del Restaurant La Gamba, motiu pel qual la companyia elèctrica va haver de tallar el subministrament de llum de la zona. 


Comentaris

envia el comentari