ÚLTIMA HORA

👉 La Covid-19 segueix retrocedint a Catalunya, però les hospitalitzacions no s'aturen

URGENT

❎ El TSJC inhabilita el conseller d'ERC Bernat Solé

Almenys tres persones ferides per apunyalament en un carrer comercial de La Haia

L'atac s'ha produït en el principal carrer comercial de la ciutat

Apunyalament a La Haia
Nou atac a Europa per arma blanca, en concret a un dels carrers comercials de La Haia | Twitter (@ssilviagirardi)

Diverses persones han resultat ferides aquesta tarda per apunyalament durant un atac amb arma blanca al principal carrer comercial de La Haia, als Països Baixos, segons informa 'Reuters'. Un atac que es produeix poques hores després que dues persones hagin perdut la vida a Londres per una situació similar.

 L'atac s'ha produït en el principal carrer comercial de la ciutat. Els serveis d'emergència s'han traslladat fins a la zona. La policia no ha precisat el nombre de ferits. L'atac a La Haia arriba poques hores després que s'hagi produït un altre apunyalament múltiple a Londres, que ha deixat dos morts i diverses persones ferides, i que la policia cataloga com a terrorista. 

Pànic entre els vianants

Són diversos vídeos i testimonis que s'han compartit a la xarxa. Un d'ells mostra el pànic que s'ha viscut al carrer de La Haia durant els moments posteriors a l'atac, quan han arribat la policia i els serveis d'emergència. El carrer es trobava ple de gent que buscava les ofertes del Black Friday.

La policia ja s'ha emportat l'arma blanca, però afirmen que el sospitós ha aconseguit escapar. Busquen un home d’entre 45 i 50 anys, aparentment de descendència nord-africana. Els agents informen que es vestiria amb roba d’esport i una bufanda.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari