CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte de sol i núvols a l’espera de nous xàfecs a partir de la nit

Pilar Eyre afirma que Elionor mai demanaria una reverència

Jaime Peñafiel va assegurar que, durant els últims temps, la princesa havia començat a comportar-se d'una altra manera
Imatge d'Elionor durant el lliurament del Toisó d'Or. | Cedida

 

Ja se sap que tots els actes oficials de la família reial espanyola són criticats i lloats a parts iguals, i és que la monarquia no pot acontentar tothom. Es va parlar molt del 50è aniversari de Felip, del vídeo que va penjar Casa Reial on vam poder veure els monarques en la seva vida quotidiana i, especialment del comportament que va tenir la princesa Elionor durant el lliurament del Toisó d'Or.

 

Recentment es va filtrar una informació de Jaime Peñafiel que afirmava que la infanta estava desenvolupant un comportament altiu, el que l'havia portat a demanar als seus companys de classe una reverència. No obstant això, segons 'Bekia', la veritat podria ser molt diferent.

La suposada reverència

La que està cridada a ser Reina d'Espanya va estar exemplar durant els últims actes monàrquics, i és que el protocol se'l coneix fil per randa, però va saltar la polèmica quan dues mares del mateix col·legi al qual acudeix la nena van comentar que Elionor havia dit: «D'ara endavant, haureu de fer-me la reverència».

Imatge de les filles dels reis amb el mateix pentinat recollit. | Cedida
 

A aquestes informacions ha sortit al pas Pilar Eyre, que vol tancar la polèmica. «És cert que quan Felip va complir 8 anys es va passar un comunicat del tractament que havia de rebre. Se li havia de dirsenyor i se li havia de fer la reverència, però en cap moment ni ell ni els seus germans ho van exigir».

«Ho havies de fer, perquè sabies que ho havies de fer perquè hi ha un paper que ho diu, però no m'imagino a aquestes nenes tan educades cometent aquesta grolleria amb les seves amiguetes de l'escola. Potser Jaime té unes fonts fantàstiques i li han explicat, però jo ho dubto molt», assegura Eyre en una entrevista a l'esmentat mitjà.