Descobreixen una plantació de marihuana en una casa al Garraf

Els Mossos d’Esquadra havien acudit al domicili en saltar l’alarma per robatori

Descobreixen una plantació de marihuana en una casa de Sitges, al Garraf
Descobreixen una plantació de marihuana en una casa de Sitges, al Garraf | Mossos d'Esquadra

 

Sorprenent troballa de droga en un domicili de la comarca del Garraf on havia saltat l’alarma per robatori. Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de 36 i 52 anys i veïns de Sitges, per ser els responsables d’una plantació de marihuana ‘indoor’ en una casa d’una urbanització del citat municipi.

La policia els va arrestar el passat 26 d’abril, quan va fer una entrada i registre en aquest domicili, després que una patrulla hi hagués acudit per fer una comprovació amb una alarma de robatori i hagués constat l’existència d’una gran plantació en l'interior de la casa situada en una urbanització de Sitges.

2.100 plantes de marihuana

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra que va accedir al domicili va trobar un total de 493 plantes en avançat estat de creixement. Dies més tard, una nova entrada va descobrir una altra instal·lació de 700 plantes amagades al soterrani, més una tercera sala en una casa contigua amb 906 plantes.

En tots dos domicilis, segons detalla la policia, es van trobar unes instal·lacions sofisticades, amb làmpades LED pel creixement de les plantes, així com aparells d’aire condicionat i reg automatitzat. Als dos detinguts que es trobaven a la casa se’ls investiga per un delicte contra la salut pública per les 2.100 plantes de marihuana trobades i un altre de defraudació de fluid elèctric.

Finalment els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Vilanova i la Geltrú, on el jutge instructor en va decretar la llibertat amb càrrecs. No es descarta la participació d’altres persones i la investigació continua oberta.


Comentaris

envia el comentari