Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marc i Paula, els joves assassinats al pantà de Susqueda el 2017.

Revelació sobre el sospitós del doble crim de Susqueda: els altres delictes que amagava

El sospitós tenia una plantació de marihuana al pantà juntament amb el seu fill

El cas de l'assassinat d'una parella de joves al pantà de Susqueda, situat al municipi d'Osor a la Selva, encara porta cua. 

El tràgic succés va tenir lloc el 24 d'agost del 2017, quan el Marc i la Paula van desaparèixer. 

Al cap de dos dies de la seva desaparició es va trobar el caiac malmès on, suposadament, els joves havien navegat.

Dos dies més tard, va aparèixer el cotxe enfonsat, amb el qual viatjava la parella i no va ser fins passats 32 dies, que es van localitzar els cossos sense vida de les víctimes.

Fins al moment, encara no es coneix el lloc exacte on es va cometre el crim, ni l'ordre en què van anar succeint els fets, ni el mòbil. Encara que aquest últim sembla que comença a esclarir-se.

Jordi Magentí, presumpte assassí del cas del Pantà de Susqueda
Magentí i el seu fill acusats per traficar amb drogues. | ACN

El sospitós del doble crim de Susqueda tenia una plantació de marihuana al pantà

El Jutjat Penal 1 de Girona, ha jutjat el sospitós del doble crim de Susqueda, Jordi Magentí, per traficar amb marihuana i tenir una plantació al pantà.

Ell i el seu fill, també inclòs a la causa, s'enfronten a 3 anys de presó i a 60.000 euros de multa. 

La clau de volta del cas són unes converses que la policia va gravar el febrer del 2018 en el marc de la investigació pels assassinats. 

La fiscalia sosté que Magentí i el seu fill estaven conxorxats per tenir cura de la plantació i repartir-se els beneficis de la droga

La defensa, encapçalada per Benet Salellas, reclama l'absolució. Diu que no hi ha cap prova directa i critica que la imputació pel crim hagi convertit Magentí en el «sospitós perfecte» i donat «carta blanca» per incriminar-lo.

El sospitós va assassinar a la seva exdona

Jordi Magentí, va entrar a presó l'any 1997 per ser culpable d'assassinar a la seva exdona. Quan van tenir lloc aquests fets, el seu fill només tenia 7 anys.

Després que Magentí sortís en llibertat condicional, segons informa el diari 'Ara', la relació amb el fill no va ser fàcil de seguida, encara posteriorment el contacte es va recuperar.