⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

La pluja descobreix a Granollers el cos d'una dona amb signes de violència

El cos presenta també un avançat estat de descomposició i porta entre un o dos mesos morta | Encara no s'ha pogut identificar a la víctima, però la policia ho tracta com un homicidi
Imatge de la zona on va ser trobat el cos de la dona, a Granollers. | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra investiguen com un possible homicidi la troballa del cos d'una dona que va aparèixer a la desembocadura d'una riera que dóna al riu Congost, a Granollers. Va ser el 9 de setembre, aquest diumenge, que una persona va avisar al 112 que havia trobat un cos en aquesta zona de la capital del Vallès Oriental, a l'altura del pont del carrer de Prat de la Riba. En un primer moment l'autoritat judicial va fer l'aixecament del cadàver i es van iniciar les investigacions per saber qui era la víctima.

 

Quan aquestes investigacions han pogut anar avançant, s'ha pogut saber que el cos de la dona presentava signes de violència, fet que ha obligat als Mossos d'Esquadra a obrir una investigació també per saber els motius de la mort. Segons ha pogut saber CatalunyaDiari, el cos de la dona presentava un avançat estat de descomposició, fet que fa pensar que feia molts dies que es trobava a la zona.

 

Arrossegat per la pluja dels darrers dies

Fonts de la investigació han explicat que les grans pluges d'aquesta darrera setmana a Granollers poden haver arrossegat el cos des d'un punt de més complicat accés fins al lloc on va ser trobat pel ciutadà que va donar avís al sistema d'emergències. La dona podria haver mort fa un o dos mesos, segons els detalls que han pogut trobar els agents de la Divisió d'investigació Criminal que han assumit el cas.

 

A més dels signes de violència que presentava el cos, que s'haurà d'esbrinar si van ser produïts per una tercera persona o si pel contrari es van produir en caure a l'aigua, el cos també presenta un avançat estat de descomposició fet que està complicant la identificació de la dona. Ara per ara encara no s'ha pogut saber qui és. No s'ha trobat documentació i s'està a l'espera de les proves forenses que estan previstes que es puguin realitzar durant els pròxims dies.

 

Dona de mitjana edat, encara sense identificar

La identitat de la dona, de mitjana edat, segons han explicat fonts de la investigació, haurà de ser compartida amb la base de dades de persones que s'han denunciat com a desaparegudes. El que sí que han aclarit fonts de la investigació dels Mossos d'Esquadra és que es tenen indicis, a més dels signes de violència que presenta el cos, que es podria tractar d'un homicidi. Serà durant els dies vinents que la policia podrà seguir amb la investigació per aclarir com va morir la dona trobada a Granollers, quan fa que està morta, i també saber qui era.