Foto d'una persona rebent un missatge al telèfon mòbil

La policia en alerta per la nova estafa que ja suma moltes víctimes abans de Nadal

Es tracta d'un cas de 'phising' que suplanta Correus

S'acosten les Festes de Nadal i amb elles són molts els usuaris de Correus que esperen l'arribada de les compres nadalenques que han fet a través d'Internet. Un fet que no han passat per alt els estafadors que han posat en marxa una nova estafa que podria afectar a molts usuaris  de la coneguda companyia de missatgeria.

Un SMS suplanta Correus

Si reps un SMS de Correus estigues ben atent i vés amb compte perquè podria tractar-se de l'estafa que està afectant molts usuaris. Aquest missatge indica que el receptor ha d'accedir a una pàgina web per tal de pagar els suposats càrrecs per un enviament postal. Si la víctima accedeix a la pàgina, se  li demanen les seves dades bancàries per realitzar el pagament, una informació que l'estafador es quedarà per accedir al compte bancari. 

Es tracta d'un nou cas de  'phising' que utilitza la imatge de Correus  el qual ha hagut de respondre a diversos usuaris de Twitter, a través del seu compte oficial, que han denunciat haver rebut aquest SMS ara fa un parell de mesos. No obstant això,  la Policia Nacional va alertar, novament, d'aquesta estafa fa uns dies a causa de les dates que ens trobem.

També et pot interessar...