Fotomuntatge de les mans d'uns nuvis posant-se els anells i els policies emportant-se detingut el nuvi

La policia apareix en plena boda i s'emporta el nuvi: les imatges

Els agents van arrestar el nuvi per una qüestió important

Un casament és sinònim d'amor i de celebració. No obstant això, a vegades, les bodes es converteixen en escenaris de situacions molt imprevisibles. Així, per exemple, en un casament hi va haver un tiroteig, i en un altre, un convidat va acabar casant-se amb la núvia.

Doncs bé, per si no n'hi hagués prou, ara ens hem assabentat del que ha passat en una altra boda. I és que és una cosa inesperada i molt inusual: la policia hi ha acudit per a emportar-se detingut el nuvi.

El nuvi és detingut per la policia

Al cantó equatorià d'El Guabo, pertanyent a la província d'El Oro, és on ha tingut lloc aquest fet tan sorprenent. Una parella s'estava casant a l'església amb total normalitat, fins que va passar una cosa que no estava prevista.

Resulta que diversos agents de policia van aparèixer al lloc, i ho van fer amb un propòsit molt clar: arrestar el nuvi. El motiu d'aquesta detenció era que l'home devia uns quants mesos de la pensió alimentària fixada per un jutge d'una relació sentimental anterior.

Part superior d'un cotxe de policia amb el llum blau encès
La policia va irrompre al casament per a detenir el nuvi | Pixabay

 

El casament acaba sent un autèntic caos

Com és lògic, quan es va produir la detenció, el casament es va omplir de confusió i desconcert. Diversos convidats no van dubtar a gravar l'escena, i els vídeos s'han fet virals després de ser publicats per diferents mitjans de comunicació i a les xarxes socials.

A les imatges es pot veure com diversos assistents van intentar impedir que els agents s'emportessin el nuvi al cotxe policial. D'aquí que s'aferressin a ell i que comencessin a forcejar amb els policies. Aquests, per la seva banda, van tenir dificultat a l'hora de fer entrar l'home al vehicle, i ho van fer amb els laments dels familiars i amics del protagonista de fons.

Vaja, que es va produir un intercanvi d'empentes i estrebades entre els assistents al casament i els agents de policia.

Al vídeo també es pot veure la núvia plorant pel que estava passant mentre diverses persones la consolaven. El plor és punyent, i és que el que hauria sigut el dia més feliç de la seva vida va acabar sent una desgràcia. No hi va haver ni festa amb tots els luxes ni nit de noces. El nuvi la va passar entre reixes, perquè la policia se'l va emportar arrestat.

Això sí, ella no estava disposada a assumir que el casament se n'anés en orris. Per això, amb ajuda dels seus familiars, va agafar un cotxe i va sortir ràpidament darrere del vehicle on hi havia la seva parella. D'aquesta manera, va complir rigorosament una de les màximes del matrimoni: «junts a les bones i a les males».

Una dona vestida de núvia sosté un ram de flors abraçada al seu marit
La parella va veure frustrat el dia més feliç de les seves vides | Pixabay