rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben els cadàvers de la mare i el nen de 10 anys desapareguts a les Canàries

La policia confirma que el cadàver recuperat a Montagut i Oix és el de la gironina de 42 anys desapareguda diumenge

La dona es va separar de la seva parella mentre feia una ruta, i no es va saber res més sobre ella

 

La policia ha confirmat aquest dimarts que el cadàver recuperat aquest matí a Montagut i Oix, a la comarca de la Garrotxa, és el de la dona de 43 anys que va desaparèixer diumenge a la zona. En concret, la desapareguda, veïna de Girona, es va separar de la seva parella mentre feien una ruta a prop del municipi de Sadernes, i no es va saber res més d'ella.

 

En el moment de la desaparició, la dona portava una motxilla vermella, però anava sense el telèfon mòbil. Després de veure que no apareixia, va ser la seva parella qui va donar l'avís de la desaparició, i els Mossos i els Bombers van començar a buscar-la amb un helicòpter i amb una unitat canina, entre altres dotacions. 

Finalment, aquest passat dilluns a la tarda els Bombers van localitzar el cos sense vida de la dona a la zona de la Font del Sant, al terme municipal de Montagut i Oix. Tot i això, en tractar-se d'una zona de molt difícil accés a dins d'un cingle, no va ser fins aquest dimarts que s'ha pogut recuperar el cadàver de la dona, i comprovar la seva identitat. 

 

Diverses desaparicions els darrers anys

Són molts els aficionats de la muntanya els que es dirigeixen a la comarca de la Garrotxa, amb la intenció de fer excursions. Generalment, les rutes estan molt ben indicades, i el risc de perdre's és força baix però, tot i això, no es tracta del primer cas. L'estiu passat, un jove va desaparèixer a Castellfollit de la Roca, i més tard va ser trobat sense vida a la punta de la cinglera de la localitat. L'abril de 2016, un altre home de 65 anys va ser trobar mort després de desaparèixer a la Vall d'en Bas.