La policia confirma que el germà de la menor d'11 anys embarassada a Múrcia és el pare del nounat

El pare de la menor deixa de ser sospitós d'abusar sexualment a la seva filla, ja que a més s'ha confirmat que en el moment de la concepció, ell es trobava a França
Les proves d'ADN confirmaran la identitat del pare | Cedida

 

La Policia Nacional segueix contemplant que l'opció que el germà de la nena d'11 anys que recentment ha donat a llum un bebè a Múrcia sigui realment el pare de la criatura. S'ha descartat l'opció que el pare de la menor sigui el pare i per tant hagi comès cap delicte d'abús sexual. Les investigacions han descartat aquesta possibilitat després que s'hagi confirmat la coartada del pare. Sembla que en el moment de la concepció, ell estava a França, per tant la possibilitat que el pare sigui el germà de 14 anys està agafant molta més força.

 

Seria el germà gran de la nena el qual tindria relació directa amb el bebè. Tot i això, en tenir 13 anys en el moment de les relacions sexuals, la Fiscalia considera que és un cas inimputable, per la qual cosa no se'l pot acusar ni realitzar cap investigació en contra seva. Igualment, es continuaran realitzant les proves per confirmar la identitat del pare.

A l'espera dels resultats d'ADN

Actualment, el cas de l'embaràs de la nena murciana d'11 anys segueix tenint dubtes sense resoldre, i diverses teories sobre el succeït. Encara no s'ha confirmat la identitat del pare, tot i que els familiars no volen verificar cap informació. Seran les proves d'ADN les que acabaran resolent tots els dubtes sobre el pare del nounat i acabaran determinant quin tipus de relació acabarien tenint els dos germans i el bebè acabat de néixer.

 

Cal destacar que possiblement els resultats del test d'ADN es donin a conèixer durant els pròxims mesos. Des del laboratori encara es continuen realitzant les proves pertinents. Per la seva banda, el jutjat d'instrucció número 8 de Múrcia espera els resultats per decidir quines mesures prendre en el cas a partir de la confirmació.

 

La família, d'origen bolivià, no ha volgut confirmar cap de les teories que estan esdevenint sobre l'embaràs de la nena d'11 anys. No han volgut entrar al tema de la identitat del pare de la criatura i només han reconegut que se senten «avergonyits» per aquesta situació.