La policia desactiva l'alerta a Barcelona per l'arribada d'un terrorista gihadista

La Policia Nacional hauria comunicat la notícia

 

La Policia Nacional ha desactivat l’alerta terrorista, per un presumpte gihadista que podria haver circulat per Barcelona aquesta tarda. Amb una breu comunicació a les deu en punt, el cos policial en qüestió ha informat que l’avís ja havia estat desactivat.

 

Segons la Policia Nacional, el terrorista Abdelhakim El Ouakili, estava «disposat a perpetrar un atemptat» i, tal com expliquen, aquest ja es trobaria «fora del territori espanyol».

Així mateix, la Policia ha afegit a la seva nota: «Confia en fonts oficials». En clara al·lusió a les notícies falses que podrien circular per la xarxa.   

 

El perfil del ghijadista

L'individu en qüestió és Abdelhakim El Ouakili, de 37 anys. Segons el cos policial català, l'home és calb, té la cara rodona i té la nacionalitat francesa. El seu lloc de residència, però, és a Alemanya.

 

L'home, que fugit dels Mossos, lluïa texans blaus, un jersei de llana amb una franja horitzontal de color fosc i una jaqueta negra a sobre. A més, el presumpte terrorista duia una motxilla negra i unes sabates esportives del mateix color.

 

El vehicle del terrorista | Mossos d'Esquadra

 

 

Així mateix, sembla ser que aquest hauria fugit amb un vehicle de la marca 'KIA', amb la següent matrícula: CF421CC. Tot i això, els Mossos no descarten que aquest hagi fugit amb un Peugeot, la matrícula del qual és BJ282NC.

Comentaris