rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La policia deté a Madrid un home per agredir la seva dona, i no donar-li res per menjar al seu nadó de quatre mesos

L'afectada va presentar una denúncia per violència de gènere el mes de desembre, pe`ro després la va retirar
La Policia Municipal de Madrid ha detingut, finalment, l'agressor | cedida

 

La Policia Municipal de Madrid ha detingut un home, per suposadament agredir i amenaçar la seva parella, a la seva casa del barri de La Latina. Els fets van tenir lloc la nit de dijous passat, 1 de març, quan un veí va trucar la policia. 

 

Segons va assegurar l'home, havia escoltat crits d'auxili de la dona, i va pensar ràpidament que podria tractar-se d'una agressió. Immediatament, diverses dotacions del cos de policia es van presenciar al lloc dels fets, i va acabar detenint el presumpte agressor. 

Va confessar que havia agredit la seva dona

Quan la policia va arribar al domicili de la parella, els agents van poder comprovar com la dona estava sent atacada per l'home. El detingut, de fet, va amenaçar-la verbalment en múltiples ocasions, obligant la policia a intervenir ràpidament. 

 

Després del seu arrest, l'home va reconèixer que li havia propinat una bufetada a la seva dona, amb la intenció de treure-li el telèfon mòbil i veure quins missatges rebia. De la mateixa manera, també va confessar que havia arribat a empènyer la seva parella, per apartar-la del seu camí. 

Menjava una vegada al dia

La dona, de 36 anys, va afegir, a més, que la seva parella li havia prohibit tocar els aliments que hi havia a la casa, i va explicar que només podia menjar una vegada al dia. A més, no li donava diners per comprar les coses que necessitava, i fins i tot s'havia vist obligada a acudir a menjadors socials amb la seva filla de tan sols quatre mesos, per poder alimentar-la. 

 

Amb tot, la víctima va acusar la seva parella de prohibir-li l'accés als bolquers que necessitava per a la petita. La prohibició i limitació de l'accés a la roba va ser una altra de les acusacions de la dona, que va descriure una situació de vida totalment infrahumana. 

 

Va denunciar-lo per violència de gènere al desembre

Després d'escoltar els relats de les dues parts, la policia va descobrir, a més, que la dona havia denunciat el seu home el passat més de desembre. En aquell moment, va assegurar que ell l'havia agredit en diverses ocasions. La denúncia per violència de gènere, però, va ser retirada dies després, i no es va arribar a investigar mai. 

Comentaris