La policia deté el principal sospitós de la desaparició del petit Gabriel

Tenia una ordre d'allunyament en contra seva perquè havia assetjat la mare del menor

Imagen de Gabriel Cruz Ramíez.
Imatge de Gabriel Cruz | SOS Desapareguts

La Guàrdia Civil ha detingut aquest divendres el principal sospitós de la desaparició de Gabriel Cruz, el nen de 8 anys que va anar a jugar a casa d'un amic i que mai va tornar a Níjar, Almeria. Segons han informat diversos mitjans, es tracta d'un home de mitjana edat, que podria ser el responsable de la desagradable situació viu la família del petit. 

La Guàrdia Civil encara no ha donat més detalls sobre la seva identitat, però sí que han confirmat que hi ha una persona detinguda, i que és la principal sospitosa en aquest cas. L'home no seria un desconegut per a la família, ja que hauria estat assetjant de forma reiterada Patricia Ramírez, la mare de Gabriel.

De fet, fins i tot tenia una ordre d'allunyament, perquè posi final als seus intents de comunicar-se amb Patricia. És per això que la policia ha decidit detenir i interrogar l'home, per determinar si realment pot estar relacionat amb el cas. 

Imagen de la madre de Gabriel hablando de la desaparición de su hijo
Patricia Ramírez, la mare de Gabriel | La Sexta

La Guàrdia Civil no descarta cap hipòtesi

La Guàrdia Civil, ara per ara, considera la desaparició de Gabriel com un segrest, però tot i això no es descarta cap hipòtesi sobre què li podria haver passat realment. Pot ser que una persona hagi segrestat el petit de 8 anys, però també és possible que simplement s'hagi perdut pel camí. Aquestes són tan sols algunes de les línies d'investigació que segueix la policia. 

Va ser el passat dimarts, 27 de febrer, a la tarda, quan Gabriel Cruz va sortir de la casa de la seva àvia situada a Las Hortichuelas, una pedania de la localitat de Níjar, a Almeria, amb la intenció de reunir-se amb uns amics i jugar. Com que la seva casa era al costat, i la zona és coneguda per ser relativament tranquil·la, van fer que la família el deixés venir sol, tot i la seva curta edat. 

El mateix recorregut l'havia fet desenes de vegades, i no hi havia cap motiu perquè la família estigués preocupada. Aquell fatídic dia, però, el petit Gabriel mai va arribar a veure els seus amics. Des d'aquell moment, la policia i molts voluntaris el continuen buscant. 


Comentaris

envia el comentari