rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Guàrdia Civil deté un professor a Màlaga per suposats abusos sexuals a una alumna durant tres anys

La policia no descarta que pugui haver-hi més víctimes
Imatge del moment en què la Guàrdia Civil detenia |  Cedida

 

La Guàrdia Civil ha detingut un professor d'un centre educatiu de Màlaga, i posteriorment l'ha tancat a presó preventiva, per suposats delictes d'agressions sexuals a una alumna, a qui va començar a assetjar fa tres anys, quan tenia 12. La menor, però, no es va atrevir a denunciar els fets fins ara, quan va explicar als seus pares el que li havia passat. La mare de la petita, immediatament, va presentar una denúncia davant la policia. 

 

Segons ha explicat la jove, que ara té 15 anys, va resultar completament creïble per als agents de la Guàrdia Civil, sobretot per la gran quantitat de detalls descriptius que la seva història presentava. És per això que van començar un procés de recopilació de proves, per tal d'identificar i detenir el presumpte agressor. 

L'obligava a informar-lo sobre on estava i amb qui

Segons les primeres proves, l'home va controlar de forma exhaustiva tots els passos de la petita durant els darrers tres anys. Fins i tot li imposava obligacions fora de classe, com explicar-li en tot moment on estava i amb qui. Així mateix, també li escrivia de forma intensiva pel telèfon mòbil, i la trucava amb insistència. 

 

Un agent de la policia escorcollant el pis del detingut  | Cedida

 

De fet, els registres telefònics han demostrat que, aquest últim any, l'acusat va trucar més de 3.000 vegades la jove, i també li va enviar moltes cartes d'amor. A més, es posava molt gelós quan la menor l'ignorava, i va arribar a amenaçar altres companys de la nena, amb qui tenia algun tipus de relació. Davant d'aquesta terrible situació, la petita no va poder més, i va decidir contar la seva història als seus pares. 

Les proves localitzades al seu domicili confirmen les agressions

Després que les sospites de la Guàrdia Civil es confirmessin, la policia va procedir a obtenir l'autorització judicial per tal de detenir el professor. En el seu domicili, després d'un intens escorcoll, els agents van trobar diversos dispositius d'emmagatzematge digital que suposadament confirmen l'assetjament i les agressions, que presentaran durant el judici. 

 

El professor ja ha estat posat a disposició judicial, i se li atribueix l'autoria dels delictes d'agressions sexuals continuades a la menor, assetjament sexual, i corrupció de menors. Ara, els investigadors buscaran més dades sobre el cas, i no descarten la possibilitat que hi hagi més víctimes que no s'han atrevit a parlar fins ara. 

Comentaris