La Policia Nacional detén el futbolista Rubén Semedo per un presumpte delicte d'amenaces

El jugador va ser vist amb una pistola que encara «no s'ha localitzat»

Imagen de Rubén Semedo.
Imatge de Rubén Semedo, el futbolista detingut. | Cedida

La Policia ha detingut a Rubén Semedo, un jugador portuguès del Villareal CF, per estar presumptament implicat en dos altercats a punta de pistola. Els incidents van tenir lloc, en dies diferents, a la zona d'oci Juan Llorens i al carrer Matemático Marzal de València, el passat mes de novembre, segons indica 'Las Provincias'.

Durant els dies en què van tenir lloc, el futbolista estava lesionat i, per tant, no estava convocat als partits. Concretament, es tractava d'una lesió al tendó de la seva cama dreta a causa de la qual va haver d'abandonar el terreny de joc on disputava com a central després que el club pagués 14 milions d'euros a l'Sporting de Portugal per fitxar-lo.

La Policia Nacional el va detenir, davant del seu advocat, per un delicte d'amenaces després d'investigar el cas. No obstant això, ràpidament va quedar en llibertat gràcies al seu lletrat que li va llegir els seus drets i el va informar de les conseqüències penals del que va fer.

Imagen de Rubén Semedo.
Rubén Semedo és acusat de cometre un delicte d'amenaces. | Cedida

No van trobar la pistola

Suposadament, l'acusat portava una pistola durant els altercats, però aquesta «no s'ha localitzat» i, per tant, no es pot demostrar que utilitzés una arma de foc. Els agents van emplenar la fitxa policial i van prendre declaració a dos testimonis.

Les declaracions dels testimonis 

Una d'aquestes persones que va donar la seva versió dels fets és un treballador del pub de Juan Llorens, lloc en què va tenir lloc el primer incident. Les seves declaracions el van beneficiar perquè va assegurar que és «un bon client» i que no li va veure cap pistola. Tanmateix, un altre testimoni va trucar a les autoritats i els va informar que havia vist el culpable fugint amb el seu Porsche Cayenne i una pistola, aquell diumenge a la matinada.

Així doncs, els agents el van identificar i detenir com a presumpte culpable d'un delicte d'amenaces. Pel que fa a les declaracions de l'acusat i del seu lletrat, tots dos han decidit no dir ni una paraula. 


Comentaris

envia el comentari