YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'enxampen orinant al carrer, intenta fugir i xoca contra 3 cotxes i 5 motos a Barcelona

Els fets van succeir al districte Nou Barris de la ciutat comtal durant el passat dijous | El conductor va donar positiu en el test d'alcoholèmia

Així va quedar el carrer just després de l'accident
Així va quedar el carrer just després de l'accident | Guardia Civil

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha instruït diligències contra un conductor que es va ficar a orinar al bell mig del carrer i que, després que els agents li cridessin l'atenció, va intentar fugir i va acabar xocant contra un total de tres vehicles i cinc motocicletes. Els fets van succeir al districte Nou Barris de la ciutat comtal el passat dijous, i el conductor va donar un resultat positiu d'1,04 mg per litre d'aire expirat en el control d'alcoholèmia que se li va dur a terme.

Els dos joves van intentar fugir en ser enxampats

L'origen dels fets es remunta al carrer de Cartellà de la capital catalana, que va ser on els agents de la Urbana van detectar dos joves orinant al carrer, quelcom que està prohibit i castigat amb una sanció econòmica.

Per aquest motiu, els municipals es disposaven a actuar seguint el procediment habitual, però lluny d'obeir, els dos amics van pujar dins el cotxe que conduïen i van intentar escapar. Una fugida que no va sortir com els dos joves esperaven, ja que durant el trajecte el vehicle va col·lidir contra un total de tres cotxes i cinc motocicletes.

Guàrdia Urbana de Barcelona
La policia l'enxampa orinant al carrer, intenta fugir i acaba xocant contra 3 cotxes i 5 motos | Guàrdia Urbana de Barcelona

Va donar positiu en el test d'alcoholèmia

Amb tot, això no és el pitjor que hauria pogut passar, i és que la temeritat de les seves accions va posar en perill tant la integritat de les persones que en aquell moment es trobaven a la zona com la dels agents que havien iniciat la persecució.

Un cop va aconseguir enxampar-lo, la patrulla de Guàrdia Urbana va procedir a realitzar-li un test d'alcoholèmia, i va donar un 1,04 mg per litre d'aire expirat com a resultat. Així les coses, l'intent de fugida per part del conductor va provocar que la sanció econòmica derivés en un procés penal que pot acabar, fins i tot, amb pena de presó.

 


Comentaris

envia el comentari